Koripallo.com

Välierät: Vilpas - Kouvot

Viestejä
1 105
Kai sitä edes scouttisivun marginaaliin on kannattanut joku havainto Kouvoistakin tehdä mahdollisena finaalivastustaja. Ei me nyt niin altavastaajina kait tässä sarjassa olla oltu :)

Seiskassa voi käydä ihan miten vaan. Toivotaan hienoa peliä!

Sori, tämä oli minulta ihan puhdas lipsahdus. En pidä ollenkaan mahdottomana ajatuksena, etteikö Kouvot voisi olla finaalissa Karhun kaverina. Itse asiassa se on mielestäni aika lailla 50 - 50.:)
 
Viestejä
1 607
Kovin oli yksipuolista tuomionjako, olisi mukava tietää ratkaisun perusteet. Toiselle pannaa ja toista ei edes tutkita????
Säännöissä voi tietysti olla maininta "ei koske 120 kiloisia" .
 
Viestejä
3 084
No niin nyt kun saatu Nenosen pelikielto pois alta niin voidaan keskittyä huomiseen peliin.
Samanlainen klinikka päälle ja yleisö mukaan heti alusta. Ei Kouvojenkaan härkäosasto voi olla ihan tuoreella jalalla enään liikkeellä. Kantoselle lupa ajaa joka ainoa kerta kun pienikin sauma on. Pakotetaan Gip ja muut liikkumaan sivuttain.
Eiköhän Skeen parsita kasaan ja Taylor melkein kannattaa korvata Dillardille jolle vain yksi tehtävä. Pidä Gonza pois pallosta.

Ja onneksi meillä on Rannikko joka voi taikoa pelin yksin meille. Toivottavasti Kouvolasta saadaan paljon paljon vieraita ja kunnon taistelu katsomonkin puolella. Ei näitä seiskapelejä liian usein ole. Eikä tälläisiä ottelusarjoja nähdä liian usein.
 
Viestejä
1 105
Voihan niitä videoita noinkin katsoa. Mutta mukavaa että Gibson on "pulmunen".

Eikös sille vihelletty kummastakin Vilppaan esiin nostamasta tilanteesta virhe? Eli ei ollut pulmunen.

Se on sitten ihan kertakaikkisesti täysin eri asia olivatko ne tilanteet sellaisia että olisi pitänyt niistäkin esim. pelikielto tuomita. Sen on kurinpito-osasto nyt todennut että ei ollut aihetta mihinkään sellaiseen. Ei kai sääntöjen mukaan pelikieltojenkaan pidä mennä joukkueittain tasan, että jos joku onnistuu pelaamaan niin kovaa että pelikieltoa napsahtaa, niin sitten pitää vastustajallekin antaa joku pelikielto vaikka lievempien tilanteiden takia että kaikilla olisi yhtä paha mieli.
 
Viestejä
7 403
Ei kai sääntöjen mukaan pelikieltojenkaan pidä mennä joukkueittain tasan, että jos joku onnistuu pelaamaan niin kovaa että pelikieltoa napsahtaa, niin sitten pitää vastustajallekin antaa joku pelikielto vaikka lievempien tilanteiden takia että kaikilla olisi yhtä paha mieli.
Tämähän uusi ja hyvä: "Peli kieltojen pitää mennä tasan!1!"
 
Viestejä
242
Kovin on katkeraa ja kitkerää...

Kyllä kieltämättä on hiukan kitkerää ja katkeraa nyt. Olis toivonut että pelaajat ratkaisee homman pelaamalla. Tosin tuollaista tilannetta ei olisi saanut tapahtua ensinnäkään vaikka en usko että se oli millään tavalla tahallinen teko. Jokatapauksessa tärkeä palanen, taistelun ilmentymä on pois huomenna. Uskon kuitenkin että joukkue vaan sisuuntuu tästä ja hoitaa huomenna homman kotona kunnialla.
Se on varma että meteliä ja tunnelmaa tulee huomenna olemaan runsaasti ja salohalli kannustaa omiaan täysillä. Parempi voittakoon!
 
Viestejä
3 084
Veikkaus ei turhan nopeasti näihin reagoi.
Kohde Nepo-Senaattori enemmän pisteitä vielä auki.
 
Viestejä
177
En ole varsinaisesti kummankaan fani, vaikka kouvojen voittoa huomenna toivonkin. Mielestäni Nenosen pelikielto on silti liitolta mauton veto. Totta on, että kädet käy korkealla ja liike näyttää lyönniltä. "Lyönti" ei kuitenkaan osunut ja gonza veti kaikenlisäksi kunnon shown siihen päälle. No mun mielipide ei tässä paljon paina, mutta mielummin olisin katsonut tällaisen ratkaisupelin niin, että molemmat joukkueet saisivat kentälle parhaimman mahdollisen viisikon.
 
Viestejä
677
Kyllä Kouvoille tarjotaan nyt voittoa, Nenonen huomenna ulkona. Gibbs, Taylor ja Skeen puolikuntoisina.

Olishan se ollut kiva ratkaista nää pelit terveellä rosterilla, luotto edelleen Vilpuraan.
 
Viestejä
1 615
Noiden videoiden perusteella tehdyt päätökset on varmasti oikein tehty. Tilanteita ollut viime vuosina riittävästi ja nyt kuppi meni nurin ja yli.
Urheilullisesti harmittava tilanne kun game 7 lähestyy, mutta nythän on kiinni kumpi kääntää tämänkin asian itselleen voimaksi hoitaa peli itselleen ja finaalipaikan.
Huomenna se nähdään kumpi.
 
Viestejä
2 333
Olishan se ollut kiva ratkaista nää pelit terveellä rosterilla
Totta. Sama tietty pätee kaikkiin play-off sarjoihin (esim. terve Seagulls voisi olla vielä mukana kisassa). Mutta niillä mennään jotka saa ja pystyy pelaamaan. Hyvää matsia odotellaan.

Kouvot olisi kyllä raikas tuulahdus finaaleissa. Ei mulla mitään Vilpasta vastaan ole, mutta jotkut muutkin sais välillä menestyä ja Kouvojen kausi on ollut hienoa nousukiitoa.

Sitä paitsi kaksi karhua vastakkain olis tietty ihan hauska juttu noin periaatteesta (suorastaan huutaisi Karhu-olutta finaalisarjan erikois-sponsoriksi).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös