Koripallo.com

Valavuori ja Suomi-koris

Viestejä
3 137
Ainakin toistaiseksi Aleksilla on ollut tavoitteena hoitaa velvoitteensa vähän niin kuin Lappeerannan Namika Turusen jälkeen. Aleksi olisi tietysti voinut heittää pyyhkeen kehään niin kuin kovin monet entisaikojen liigajoukkueet, jotka jättivät velkansa hoitamatta.
Höpö höpö, Aleksin ainoa tavoite on kustantaa itselleen mahdollisimman leveää elämää kusettamalla tarpeeksi yksinkertaisia ihmisiä. Kaikki touhut mitä toi roskakasa tekee on enemmän tai vähemmän petosta. Valahiihto nyt suurimpana kusetuksena.
 
Viestejä
3 022
Ainakin toistaiseksi Aleksilla on ollut tavoitteena hoitaa velvoitteensa
Älä viitsi. Aleksin tavoitteena ei ole maksaa velkaansa, koska sehän ei käytännössä ole edes mahdollista. Aleksin tavoitteena on esittää yrittävänsä maksaa velkansa ja sehän tuntuu valitettavan isoon osaan menevän kuin häkä. Eiköhän Velkavuoren tämän hetkinen kuvio mene kutakuinkin niin, että luontoisetuna jonkun firman kautta kaikki mahdollinen ja nettopalkka lopuks joku 700 €/kk niin ei tarvi maksaa latin latia mihinkään ulosottoon.

Mitä tulee noihin Valahiihdon kerättyihin summiin, niin luulisin niiden(kin) olevan melkoisesti pienempiä kuin mitä arvon hiihtäjä itse ilmoitteli. Eli tuskin on 400 tuhatta vetänyt välistä, jos ainoa todiste tällä hetkellä summasta on se, että tuomittu talousrikollinen Aleksi Valavuori ilmoitti että "joo nyt on Valahiihtoo myyty ööö öpaut 400 tuhannella..."

Jos Lucratumin tilinpäätös joskus valmistuu, niin sieltähän sitä sitten näkee paljonko niitä metrejä myytiin. Öpaut.
 
Viestejä
455
Onkos Selänteen luottopakki käynyt vielä avaamassa sanaista arkkuaan vaalien tiimoilta? Burner-tilini on ottanut blokin The Doerilta ja Xitterin käyttö kirjautumattomana on nykyään niin työlästä etten kykene asiaa tarkastamaan.

 
Viestejä
213
Koska tää foorumi on perustettu, kun kirjoituksia vuodelta 2010?

Oletteko nähneet TikTok-videon missä jossa, Ketjun päähenkilö, Jeti ja maailman kallein lippalakki :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös