Koripallo.com

Ville Vuorisen OogaBuuga-podcast

Viestejä
1 560
#4
Heti ensimmäinen huomio: viikottainen podcast ja jakso kestää yli tunnin ja mukana useampia haastetteluja. Liian hardcorea siis makuuni, kun ei mukana ole edes niitä juontajakaverin kanssa hassutteluja ala Särre ja ViMä.
Paras myyntipuhe kenties ikinä.

Pakko kuunnella - ja odotukset korkealla.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 837
#6
https://soundcloud.com/ville-vuorinen-611276707%2Foogabuuga-koripallo-pod-season-1-episode-2
Tämän viikon Podcast - ruokalistalta löytyy taas paljon tarjoiltavaa.
Heti alkuun Tuukka Kotti, Helsinki Seagulls/Susijengi - tämän viikon pitkä haastattelu. Paljon asiaa Tuukan uran varrelta ja tulevaisuuden näkymistä.
Sitten pari Englannin kielistä haastattelua - Camille Zimmerman, Kouvottaret. Todella kivan tuntuinen pelaaja ja juteltiin nopeasti miltä peli Naisten Korisliigassa maistuu ja hieman elämästä Kouvolassa.
Avery Woodson, Ura Basket - mahdollisuus tuli pelata All Stars pelissä, joten siitä juteltiin. Uran kaudesta hieman ja sitten mitä se tarkoitti ruokavaliolle että Chef Malik lähti Bulgariaan.
Lahti Basketin Petri Welling - miten päävalmentajan pesti on mennyt, nauttiiko siitä extra vastuusta, Lahti Basketin kausi, Miesten 1 Div-A, mitkä on mietteet mahdollisesta noususta Korisliigaan?
Viimeisenä, ulkomailta Suomeen Susijengin lerille tullut #MeidänCalle - Carl Lindbom. Miltä elämä ja pelit Puolassa tuntuu, mitä mietteitä Susijengin tulevista peleistä, ym.

Siinä tälle viikolle taas hieman kuunneltavaa....

Tuukka Kotti : 7min 50sek
Camille Zimmermann : 37min 9sek
Avery Woodson : 40min 53sek
Petri Welling : 45min 05sek
Carl Lindbom : 51min 44sek
 
Ylös