Koripallo.com

Ville Vuorisen OogaBuuga-podcast

Viestejä
1 977
Heti ensimmäinen huomio: viikottainen podcast ja jakso kestää yli tunnin ja mukana useampia haastetteluja. Liian hardcorea siis makuuni, kun ei mukana ole edes niitä juontajakaverin kanssa hassutteluja ala Särre ja ViMä.
Paras myyntipuhe kenties ikinä.

Pakko kuunnella - ja odotukset korkealla.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 079
https://soundcloud.com/ville-vuorinen-611276707%2Foogabuuga-koripallo-pod-season-1-episode-2
Tämän viikon Podcast - ruokalistalta löytyy taas paljon tarjoiltavaa.
Heti alkuun Tuukka Kotti, Helsinki Seagulls/Susijengi - tämän viikon pitkä haastattelu. Paljon asiaa Tuukan uran varrelta ja tulevaisuuden näkymistä.
Sitten pari Englannin kielistä haastattelua - Camille Zimmerman, Kouvottaret. Todella kivan tuntuinen pelaaja ja juteltiin nopeasti miltä peli Naisten Korisliigassa maistuu ja hieman elämästä Kouvolassa.
Avery Woodson, Ura Basket - mahdollisuus tuli pelata All Stars pelissä, joten siitä juteltiin. Uran kaudesta hieman ja sitten mitä se tarkoitti ruokavaliolle että Chef Malik lähti Bulgariaan.
Lahti Basketin Petri Welling - miten päävalmentajan pesti on mennyt, nauttiiko siitä extra vastuusta, Lahti Basketin kausi, Miesten 1 Div-A, mitkä on mietteet mahdollisesta noususta Korisliigaan?
Viimeisenä, ulkomailta Suomeen Susijengin lerille tullut #MeidänCalle - Carl Lindbom. Miltä elämä ja pelit Puolassa tuntuu, mitä mietteitä Susijengin tulevista peleistä, ym.

Siinä tälle viikolle taas hieman kuunneltavaa....

Tuukka Kotti : 7min 50sek
Camille Zimmermann : 37min 9sek
Avery Woodson : 40min 53sek
Petri Welling : 45min 05sek
Carl Lindbom : 51min 44sek
 

Oogabuuga

Kiva että olette pikku Podcastini huomanneet... ja ihan huvikseni sitä pitelen ja yritän löytää mielenkiintoisia pelaajia/henkilöitä ja jututtaa heitä...
Ja jos teiltä löytyy ehdotuksia ketä kannataa jututtaa tai mitä kysyä... niin saa laittaa YV:tä täällä tai Twitterissä @Oogabuuga_Podcast tilille. Fanit kuitenkin eniten tietää ketä halutaan kuulla ja miksi (en tietenkään voi luvata että kaikkia pääsen jututtamaan.. mutta yritetään :) )
Ja tuossa eilen jututin Mikko Larkasta ... ja tuli ihan hyvää juttua Susijengistä ja Korisliigasta ... jos nyt tämän kerran oman linkin saa jakaa tänne (ei tule tavaksi). Tuosta linkistä pitäisi suoraan alkaa Larkaksen parikymmentä minuuttia... Mikko Larkas - Susijengi, Seagulls ja Korisliiga
Kiitokset tosiaan että tämän täällä Ylläpito bongasi...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös