Koripallo.com

Vilpas vs Kataja Basket la 15.12. klo 17:00 @ Salohalli

Jatkuuko Salon voittoputki, vai yllättääkö Kataja?

  • Jatkuu voittoputki

    Ääniä: 3 60,0%
  • Kaikki putket päättyy aikanaan, Kataja hakee pisteet Joensuuhun

    Ääniä: 2 40,0%

  • Äänestäjiä
    5
#21
Ei tuu mittään raiskausta. Tuollainen johto sössittiin taas oikein kunnolla.

Miksi Raittia ei penkitetä lopullisesti?

Mutta kiva oli välillä nähdä Vilppaan valkun posket. No taisi olla vain pelipaidoista haijastumaa....
Aika poikkeuksellisen lungisti Iisalo oli koko pelin.
Mutta joo.. Laitetaanko Pantteri pakettiin ja osoitteeksi Jojensuu?
 
#22
Mitähän peliä lie palkintoraati katsellut, kun kotijoukkueesta palkittiin Neponen? Miksi ei Kivimäkeä?

Nyt vielä Raitille lopullinen potku takapuoleen ja Seppälälle sihtileipää ja itseluottamusta. Palmiltahan tätä päivää onkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Tokko sitten toista yhtä valoisaa päivää on tiedossa?

Huolilalle ja Vanttajalle Raitin ja Edin minuutit.
Täysin väärin meni parhaan pelaajan palkinto kotijoukkueen osalta. Oikeempi olisi ollut jopa Palmi x2 jos ei Kivimäki olisi tehnyt omaa ennätystään samassa pelissä Palmin kanssa.
 
Viestejä
31
#23
Kuntoutunut Vanttaja korvaa Wrightin korkojen kera. Wright ulos heti, rahaa säästynee ja tammikuussa tilalle kunnon sentteri. Eiköhän se sitten iloksi muutu, kun vielä Hollis-Jeffersoni saadaan kehiin.
 

NäinSeOn

#25
Ei tuu mittään raiskausta. Tuollainen johto sössittiin taas oikein kunnolla.

Miksi Raittia ei penkitetä lopullisesti?

Mutta kiva oli välillä nähdä Vilppaan valkun posket. No taisi olla vain pelipaidoista haijastumaa....
Niin. Kamalaahan se olisi jos siellä kentällä joku raiskattaisiin. Ei kiva. Siinä posket punottais yhden sun toisenkin. Mutta oikein hyvä juttu, että Kataja tämän vei. Ja vain ja ainoastaan Palmin supervahvan esityksen vuoksi! Muuten niin väliä miten susirajan poijjaat pellaa...
 
#26
Kuten sanottu, Raitti ulos ja Rhj takaisin niin hyvältä alkaa näyttämään Katajalla. Miksi Rannikko pelasi niin vähän???
Ei siellä Vilppaan leirissä ollut kyllä ihan täysi "halu" voittaa.. peluutus sen osotti selkeesti!
Luulen, huom luulen, että Iisalo halusi laittaa jenkit "näyttämään" todellisen tasonsa.

Huhuja kuulin että saattaapi Baldwin olla liipasimella. Pari vikaa matsia ja etenkin tänään aika heikkoa. Ja tuskin tosiaan Skeenillä loppuun asti mennään sentterin osalta.

Tekee ihan hyvää joukkueelle ottaa joskus pataankin, kun ei kuitenkaan täysin ylivoimaisista voitoista ole tämän kauden osalta puhuttu.
Ei tää nyt kuitenkaan ollut kuin yksi runkosarjan peli.
 
Viestejä
1 823
#30
En olisi ennen peliä uskonut että Kataja voittaisi Salossa Vilppaan. Palmi oli aivan loistava samoin Mullings. Hyvä että Huolila oli avausviisikosta eikä Wright. Niinkuin sanottu niin Wrightille potkut ja uusi sentteri tilalle. Katajalle tärkeä voitto. Toivon että jatkossakin pelataan tällä tasolla
 
Viestejä
1 136
#31
Näköjään myös Ballard on GTD 50%,
Vaikka Ballard eilen pelasikin, niin ei pelaaminen näyttänyt normaalin energiseltä lainkaan. Selkeästi jotain vaivaa oli.. Mielestäni tämä oli yksi merkittävimmistä tekijöistä, miksi Vilpas ei saanut normaalia peli-ilmettä varsinkaan ekalla puoliajalla. Hyvinhän Vilpas tuli vielä tasoihin pelin loppupuolella.

Ballard, joka on aikaisemmissa peleissä ollut melkoinen sähköjänis levyreissä molemmissa päissä kenttää, jäi eilen nollille levyreissä. Kolmessa aikaisemmassa pelissä levyreitä oli tarttunut 9, 10 ja 8. Kun Taylorkin jäi kolmeen levyriin, niin ei ihme että Vilpas hävisi levyrit.

Ihan hyvä poika tämä Topias Palmi.
Ja sitten tietysti tämä. :)
 
Viestejä
5 276
#32
Yleensä silloin kun vähiten voittoa odottaa, niin silloin se juuri tulee. Kaikki putket katkeaa joskus ja nyt Vilppaan hurja 14 peräkkäisen voiton putki saatiin poikki ja samalla myös käsittämätön 32 peräkkäisen kotivoiton putki runkosarjassa. Makea ja tärkeä voitto Katajalle, joka toivottavasti antaa jatkoa ajatellen itseluottamusta. Pitkän Venäjän reissun jälkeen kova temppu hakea Salosta voitto. ehkä se pitkä junamatka tosiaan antoi extra buustin koko joukkueelle. Topias Palmi ilmiliekeissä, Mullings jälleen myös vahvalla pelipäällä. Nyt oli Huolila vihdoin avauksessa, ja heti oli Katajan pelaaminen eri näköistä hyvällä tavalla. Vanttaja myös oli isossa päässä hyvä. Wright ja Edi edelleen heikkoja, toivottavasti Edin viimeinen esiintyminen Katajassa ensi perjantaina.
 
Viestejä
17 314
#33
Vaan eipä lähdetä mopon kanssa sentään keulimaan.

Yksi ottelu, jonka ratkaisi Palami. Jonkin ottelun ratkaisi Simppari myös. Sitten on hänelläkin ollut hiljaisempaa. Tuskin Palamikaan jatkaa tuollaisia iltoja?

Eli eiköhän se Nokija tipauta Katajan eka kierroksella, kuten ennenkin. Meinaan, jos Kataja pääsee edes kahdeksan parhaan joukkoon....

Pessimisti ei pety.
 
Ylös