Koripallo.com

WNBA

Viestejä
1 478
images

HS.fi Tällainen on naisten NBA
 
Viestejä
7 284
Tuo taitaa olla 2020 passin versio? Eli kuukauden ajan saa katsoa viime kauden arkistoa ja sitten 2021 kauden passi maksaa jotain.
Tuo kävisi järkeen. Itselleni ei tuota edes tarjonnut, koska jatkuva tilaus päivittyi/päivittyy itsestään.

Joo, itse ymmärsin samoin. Viime kauden alussa WNBAn liigapassi oli hieman alle satasen, sillä näki koko kauden.
Satanen WNBA-liigapassista on ollut joku kusetus. Omani maksoi koko kaudesta $16,99.
 
Viestejä
1 478
Tuo taitaa olla 2020 passin versio? Eli kuukauden ajan saa katsoa viime kauden arkistoa ja sitten 2021 kauden passi maksaa jotain.

Näin näyttäisi olevan. Pikkuhiljaa luulisi, että tulisi myyntiin tulevan kauden passeja.

Jännityksellä odotetaan mikä on hinta tulevalle kaudelle, lähtevät rahastamaan suomalaisten rahoilla...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
858
Pikainen katsaus rookie-ikäluokan ensimmäiseen kierrokseen. Ainakin itselläni eniten odotuksia oli ladattu Aari McDonaldiin, joka jäi debyytissään 16 minuutissa 1 pisteeseen, 2 levariin ja 1 syöttöön.

Kovimmat suoritukset nähtiin Dallasin ykkösvaraukselta Charli Collierilta, joka debytoi tupla-tuplalla (11/10) ja New Yorkin Michaela Onyenwereltä (18/5). Collier ja Onyenwere myös pelasivat selvästi eniten kaikista rookiesita, 26 ja 29 minuuttia.

Preseasonilla säväyttänyt Connecticutin DiJonai Carrington jäi debyytissään 10 minuutissa ilman pistetä ja haki 2 leyvpalloa. Carringtonin joukkuekaveri Stephanie Jonesille osuin vähän parempi päivä, hän tilastoi 13 minuutissa 4 pistettä ja 2 levypalloa. Jonesin isosisko Breonna pelaa muuten niin ikään Connecticutin riveissä.

Indianan Kysre Gondrezick pelasi 12 minuuttia, teki 5 pistettä, haki 1 levarin ja syötti 1 korin.

Awak Kuierin debyyttiä joudutaan vielä odottamaan, niin kuin Ylen uutisesta alkuviikosta voitiin lukea. Dallasilta puuttui Sparksia vastaan myös Fenerbahcea Euroliigassa edustanut Satou Sabally, eli ryhmästä puuttui pari isomman pään pelaajaa. Ja siitä huolimatta joukke repi komean voiton Ogwumiken sisarusten tähdittämästä LA:sta.

Tänään tulee Suomen aikaa klo 21 Indiana-New York, jossa oma mielenkiintoni kohdistuu Onyenweren ja Gondrezickin lisäksi viime kaudella heti kolmannessa WNBA-pelissään loukkaantuneeseen Sabrina Ionescuun ja hurjat 30 pistettä kauden ekassa pelissä viimeistellyt Betnijah Laney, joka on ilmeisesti valmis ottamaan seuraavan askelen kohti sarjan kovimpien pelaajien joukkoa.

Kyseessä on perjantaina Libertyn 3 pisteen voittoon Barclays Centerissä päättyneen matsin uusinta Indianan kotikentällä, ja Fever tulee varmasti Kelsey Mitchell ja Teaira McGovan etunenässään tekemään kaikkensa, että pisteet jäävät Keskilänteen.


Myös viime marraskuussa selkäydinvammasta toipuessaan uudelleen kävelemään opetelleen DiDi Richardsin (How Baylor’s DiDi Richards recovered from temporary paralyzation to reach March Madness) otteita etenkin puolustuspäässä on ilo katsella. Melkoinen esimerkki henkisestä kovuudesta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
858
Ennen draftia joka paikassa uumoiltiin, että kymmenkunta draftattua pelaajaa saa tulevalle kaudelle sopimuksen WNBA:han. Arviot olivat kuitenkin uusien pelaajien kannalta aika pessimistisiä, sillä tällä hetkellä WNBA-joukkueiden listoilla on 21 rookie-pelaajaa. Tämän vuoden draftin ensimmäisen kierroksen pelaajista kaikki, paitsi ranskalaisteini Iliana Rupert, eli toisin sanoen 1-11 pickit, ovat mukana WNBA-joukkueiden rostereissa. Lisäksi toisen kierroksen varauksista sopimuksella palkittiin 5 ja kolmannen kierroksen varauksistakin 3 pelaajaa. Tuosta ei vielä tule 21 pelaajaa, mutta se johtuu siitä, että kaksi rookieta sai sopimuksen ilman draftausta.

Toki tämän kääntöpuoli on se, että monet viime vuosina liigaan nousseet pelaajat jäivät tällä kaudella ilman sopimusta.
Esimerkiksi Dallasissa jonkinmoista fanien suosiota nauttinut Megan Gustafson jäi ilman sopimusta, koska draftista tuli pari iso pelaajaa. Nyt sitten Wings vielä noukki Sparksin joukkueestaan tiputtaman Kristin Anigwen, joka pelasi toissa kaudella Dallasissa, mutta siirtyi viime kaudeksi LA:iin. Tästä fanit ovat saaneet bensaa liekkeihin. Kyselevät siellä, että kuinka montaa isoa joukkueeseen oikein tarvitaan...
 
Viestejä
7 284
[ tähän valitus siitä, miksi Yle ei näytä Markkasen pelejä ]

[ tähän selitys NBA:n televisiointioikeuksista, jotka on myyty Ruudulle ]

[ tähän muistutus siitä, että WNBA-matsien oikeudet lienevät aika paljon edullisemmat ]
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 363
[ tähän valitus siitä, miksi Yle ei näytä Markkasen pelejä ]

[ tähän selitys NBA:n televisiointioikeuksista, jotka on myyty Ruudulle ]

[ tähän muistutus siitä, että WNBA-matsien oikeudet lienevät aika paljon edullisemmat ]
Todennäköisesti vain tämän kauden YLE näyttää, ja joku muu nappaa seuraavat kaudet, joko Ruutu tai Viaplay, olen aika varma tästä. Olisin yllättynyt jos YLE näyttäisi monta kautta putkeen...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös