Koripallo.com

WU16 kesä 2018

Viestejä
474
Olipa upea peli eilisen Kreikkatappion jälkeen, tosin vastustajakin oli meille varmaan helpompi. Katsoin eilen SWE-BLR -pelin ja mielestäni molemmat joukkueet palasivat hyvää koripalloa - korjatkaa alan miehet jos olen väärässä. Tuota peliä seuratessa vähän kylmäsi kun ajattelin tulevaa vastustajaa tähän peliin. Aivan uskomaton tuo VV:n peluutus, miten ihmeessä #7 ja pari muuta jaksavat noita minuutteja pelata. Olikohan tuo ollut syynä vastustajan (totaali)hyytymiseen tänään, eivät vaan jaksaneet enää lopuun asti.

Joka tapauksessa on ollut upea turnaus seurata pelejä netissä ja on tuo vaan kova suoritus nousta A-divisioonaan - upeeta tytöt ja koko staffi! Kiitos myös kaikille täällä kommentoineille - jatkakaa samaan malliin.
 
Viestejä
474
Koripalloliitto muisti nuorten EM-kisoissa A-divisioonaan noussutta WU16-joukkuetta kukittamalla joukkueen miesten Suomi-Latvia -pelin erätauolla juuri äsken. Upea ele liitolta!

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
474
Tämän joukkueen tarina on nyt sitten suurimmalta osin historiaa kun ilmeisesti joukkueesta muutama pelaajaa jatkaa ensi kaudella maajoukkueessa (jos ei mitään ihmeellistä satu ja tulevat valituksi). Pääsevät sitten ansaitusti nauttimaan A-divisioonan kovista peleistä ensi vuonna.

Jatketaan joukkueen seuraamista kun uusi maajoukkuekausi 2018-2019 käynnistyy.

Tämä kuva jää historiaan

(kuva:FIBA)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös