Koripallo.com

WU20 kesä2021

Viestejä
2 534
Toisessa Ruotsi-ottelussa Suomi oli väsynyt. Mikäli molempia Ruotsi-otteluja tarkastelee niin Suomella on yksi systemaattinen virhe, jonka takia noin 20-40p jäi tekemättä siis kummassakin Ruotsi-ottelussa. Suomi ottaa liikaa heittoja epätasapainoisesta asemasta ja nuo heitot menivät kaikki ohi.

Epäilen vahvasti, että suomalaiset jopa tietämättään harjoittelevat heittämään ohi. Tällä tarkoitan niitä pelinopeudella otettuja heittoja epätasapainosta. Väitän, että myös nuo niin sanotut pelinopeudella otetut heittot tulisi ottaa tasapainossa. Epäilen, että tämä asia on joko kokonaan ymmärretty väärin tai sitten sitä ei ole pidetty riittävän tärkeänä asiana.

Päävalmentaja kuvasi asiaa "heitettiin huolimattomasti (edit: tuhrimme) hyvistä paikoista ohi". Minun mielestä Suomi roiski heittoja huonosta tasapainosta. Oppikirjan mukaan mikäli olet epätasapainossa niin hankkiudu (lue taistele) tasapainoon ja heitä vasta sitten.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös