Koripallo.com

Zion train

Viestejä
1 948
Joskus telkkarista tuli Treme: Keskiössä New Orleansin musiikillisen perinnön jatkajat | Audio Areena ja samaan aikaan Pelicans oli sarjataulukon pohjalla, siitä oli helppo valita itelleen suosikkijoukkue lännestä (varmaan se oli tuo vuosi 2013).

Ja sieltä tulee myös hyvän koripallon lisäksi erittäin hyvää musiikkia
NOLA: Life, Death And Heavy Blues From The Bayou


Mainos: Suomalaispanimolta yli 10-prosenttinen olut sludgen kulttiyhtyeelle - Rumba.fi
(Vihaan bändioluita ja muita bändilitkuja, Jeeejeejee tää on tosi rokkii menoo jeeaaah!)


Älkää ostako kaljaa, koska sillä on keskushermostoa lamaannuttava vaikutus (mutta jos haluatte välttämättä ostaa, suosittelen Baltika ysiä se pörisee mukavasti), ostakaa keväällä Eyehategodin uusi levy.Ihmeellistä sönkötystä tullut kaikilta asiantuntijoilta, että kuinka vaikeaa on arvioida Pelicansin sijoitusta. Mitä vittua? Onneksi toveri @King James kirjoitti selkeän ja täsmällisen arvion Pelicansista. Helposti pudotuspeleihin ja ekalla kiekalla tiputtavat Dallasin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 948
Tämä junahan ei ole vielä liikkunut mihinkään.

Kyllä tämä vielä liikkumaan saadaan...
 
Viestejä
1 948
Last 2 Weeks: 28 PTS / 5 REBS / 4.5 AST / 1 STL / 1 BLKVielä kun voittoja tulisi vähän useammin. Näähän kävi häviämässä Detroitille, ja Plumlee iski triplatuplaa.

97B155EE-DBB0-435F-80AD-33500812C68F.jpeg
 
Viestejä
1 948


Jim Boylen tilalle ja sitten vielä Lauri kesällä jollain kaupalla sisään niin sehän on siinä.
 
Viestejä
1 948
Ihanko oikeasti tässä kuulee juttuja, että Steven Adamsin sopimus on joku ongelma Pelicansille, ja siitä pitäisi päästä eroon jotenki?

Mitä nyt vittua saatana! Kun on saatu NBA:n kauneinkomeintyylikkäin pelaaja niin kai siitä nyt hitto pitää maksaa. Mistään taskulasinpelleilystä ja jostain ihmeen poustiliikkeistä en tiedä mitään, mutta näistä kauneis jutuista mulla on homma hallussa, nimitänkin itseni Koripallo.comin Eino Makuseksi.

Juuri Adams täytti 28, että toivottavasti pelaa vielä seuraavat kymmenen vuotta Pelicansinsa, sen täytyy olla seuran ykköstavoite.
[Lisätään nyt se yksi poikkeus, tietysti hyväksyn/toivon kauppaa Detroitiin]

EdVNGMyXgAAfSub.jpg:large

Eri kulttuurien kauneuskäsitys on saattanut vaihdella laajasti. Nykyinen miesihanne on peräisin antiikin Rooman taiteesta, jossa pitkät, lihaksikkaat, jykevärakenteiset ja tasasuhtaiset miehet hallitsivat.

i

Käsitys siitä, millaiset kauniit kasvot ovat, on melko samankaltainen eri puolilla maailmaa; jo kuusikuukautiset vauvat katselevat mieluiten samanlaisia kasvoja kuin aikuiset.

1309005359.jpeg

Ihmiset nauttivat taiteesta taiteen itsensä vuoksi, eivätkä vaadi siltä käytännöllistä hyötyä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 948
Hei jos sä haluat voittaa koripallossa silloin sä annat palloa Uuden-Seelannin leijonalle #1 etkä liettualaiselle lampaalle.
 

L.S

Viestejä
867
Pahasti muistuttaa valtion rautateiden toimintaa tämän junan meno tällä hetkellä.
 
Viestejä
2 521
Jos veikata pitäisi, niin tuskin Zionia nähdään kentällä tällä kaudella..

Zion Williamson has experienced a “regression” in his surgically repaired right foot, further delaying the Pelicans star forward’s long-awaited return to the court.

“After experiencing persistent soreness in his right foot, Zion Williamson underwent medical imaging which showed a regression in the bone healing of his fifth metatarsal,” the Pelicans said in a statement released Saturday after the team practiced.m“As a result, the volume and intensity of his training will be reduced for an extended period to help allow for further bone healing.”

Eipä vieläkään näytä olevan ihan pelikunnossa.

FF5bBKUVQAAlOim
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös