BC Nokian ex-pelaaja yrittää kerätä 4000 dollaria kuntoutukseensa joukkorahoituksella

Korisliigaa BC Nokian paidassa tällä kaudella pelannut Malcolm Bernard kerää varoja akillesjännevammansa kuntouttamiseen joukkorahoituspalvelu GoFundMe:ssä.

24-vuotias Bernard ehti pelata Nokialla 14 ottelua, kunnes takamiehen akillesjänne poksahti joulukuun alun pelissä Helsinki Seagullsia vastaan.

BC Nokia tiedotti 17. joulukuuta reilu viikko loukkaantumisen jälkeen, että miehen pelaajasopimus on purettu pelaajan aloitteesta. Seuran mukaan Bernardilla oli mahdollisuus jäädä Suomeen kuntouttamaan alaraajavammaansa, mutta hän halusi palata kotimaahansa Yhdysvaltoihin.

Kun Bernard ei jaksanut odotella leikkausjonossa akillesjänteensä operointia, hän hoiti leikkauksensa omalla kustannuksellaan kotimaassaan. Nyt mies on pistänyt pystyyn joukkorahoituskampanjan, jolla hän pyrkii keräämään 4000 dollaria kuntoutustaan varten.

− En pystynyt saamaan hoitoa tai leikkausta siellä, koska minua ei hoidettu parhaalla tapaa. Se pakotti minut palaamaan kotiin ja käymään leikkauksessa täällä. Nyt olen Floridassa ja hoidan kuntoutustani omasta pussistani, Bernard kertoo kampanjasivullaan.