Huippusentteri Gipson tekee paluun − ”Tavoitteena on vain mestaruus”

Korisliigalle ja erityisesti Kouvoille hyvin tuttu sentteri Thomas Gipson III palaa Kouvolaan loppukauden kattavalla sopimuksella. 201-senttinen korinaluspelaaja tulee Kouvoihin jo kolmatta kertaa.

26-vuotias Gipson on aikaisemmin pelannut Kouvoissa kausilla 2015-16 ja 2017-18 yhteensä 92 ottelua. Ensimmäinen Kouvolan visiitti päättyi joukkueen mestaruusjuhliin.

Viime kaudella tuhdin sentterin tehot Korisliigassa olivat 16,3 pistettä ja 9,4 levypalloa per ottelu. Kuluvan kauden Gipson aloitti Turkin toiseksi ylimmällä sarjatasolla Karesi Sporin joukkueessa, jossa hän viimeisteli 12 pelaamassaan ottelussa tehot 18,9 / 9,2.

− Tuntuu erittäin hyvältä tulla Kouvoihin nyt jo kolmatta kertaa urallani. Minä ja vaimoni olemme molemmat erittäin innoissamme paluusta Kouvolaan. Odotan joukkueemme etenevän pudotuspeleihin ja sen jälkeen tavoitteena on vain mestaruus.

− Haluan kiittää seurajohtoa, valmennusta ja fanejamme mahdollisuudesta pelata teille ja teidän edessänne jälleen kerran, Gipson kertoi Kouvojen tiedotteessa.

− Meillä on kauden aikana ollut vaikeuksia fyysisiä kärkijoukkueita vastaan korin läheisyydessä. Lisäksi Ilmari Toikkasen loukkaantuminen vaikeuttaa tätä tilannetta. Jos haluamme oikeasti pelata TOP 4 -sijoituksesta, on meidän reagoitava.

− Kun tuttu mies oli vapaana, niin asiat liikahtivat nopeasti. Pelitavallisesti siirrymme varmasti enemmän kohti viime kauden pelitapaamme, jossa palloa toimitetaan hyökkäysten alussa sisään Thomas Gipsonille ja Brian Asburylle, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kertoi.