Kaminen sai miehensä: Pounds jatkaa KTP:ssä

KTP-Basket on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen kapteeninsa Michael Poundsin kanssa. Uusi päävalmentaja Tomi Kaminen halusi kiinnittää kotkalaisten luottopelaajan ensimmäisenä pelaajana.

Kymen Sanomat uutisoi Poundsin jatkosopimuksesta kasvattajaseuransa kanssa. Viime kaudelle KTP:hen palannut 29-vuotias Pounds Kamiselle tuttu pelaaja vuosikymmenen takaa, sillä miehillä on yhteistä historiaa ToPosta kausilta 2008-10.

− Perhe on aika iso syy siinä, että tein sopimuksen. Myös valmentajan [Tomi Kaminen] kanssa käydyistä keskusteluista jäi tyytyväinen olo. Luulen, että saamme aika hyvän nipun jalkeille ensi kaudeksi, Pounds kertoi Kymen Sanomille.

Pounds oli runkosarjassa KTP:n luottomies, keräten yli 23 minuuttia peliaikaa ja reilut kymmenen pistettä per peli. Loppukautta ja pudotuspelejä varjosti käsivamma, minkä myötä Pounds ei käytännössä pystynyt enää heittämään lainkaan normaalisti.

− Kaiken pitäisi olla täydessä kunnossa, kun ensi kausi alkaa. Ehdottomasti haluamme parantaa tästä kaudesta. Lähdemme tavoittelemaan mestaruutta.

Tuleva kausi on Poundsille jo yhdeksäs kasvattajaseurassaan, joten kotkalaiset aloittivat pelaajarunkonsa rakentamisen kiinnittämällä paikallisen kipparinsa ensin.

− Päävalmentaja halusi, että nimenomaan Pounds on ensimmäinen pelaaja, jonka kanssa tehdään sopimus, KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström kertoi Kymen Sanomille.