Kataja täydensi ryhmäänsä Korihaista tutulla Kevin Bracy-Davisilla

Joensuun Kataja löysi nopeasti korvaajan Rahlir Hollis-Jeffersonille, joka ei kyennyt toipumaan loukkaantumisistaan. Uusi mies on lainasopimuksella Kreikasta siirtyvä ja viime kaudella Uudenkaupungin Korihaissa Korisliigaa pelannut Kevin Bracy-Davis.

24-vuotias ja 201-senttinen laituri pelasi viime kaudella Korihaissa 19 ottelua teholukemin 18,4 pistettä ja 5,6 levypalloa. Kautensa Bracy-Davis aloitti Kreikan pääsarjan Rethymno Cretan Kingsissä.

Kreikan liigassa miehen saldoksi jäi 14 ottelua tehoin 7,1 pistettä ja 2,4 levypalloa. Bracy-Davis sai seuran valmentajavaihdosten jälkeen luvan etsiä uusia seuroja lainasopimuksilla. Yhdysvaltalainen kävi helmikuun alussa jo kolmen pelin keikalla Qatarissa ja siirtyy nyt Katajaan.

– Meillä on tauon jälkeen 17 peliä seitsemään viikkoon, joten tarvitsemme kaverin, joka on takuuvarmasti heti pelikunnossa. Haussa oli ulottuva pelaaja, joka osaa heittää ja jolla on lisäksi myös jotain muuta annettavaa joukkueelle.

– Saimme Kevinistä hyvää palautetta sekä Kreikasta että Uudestakaupungista, Katajan päävalmentaja Juha Sten kertoi seuran tiedotteessa.