Katajan Jarekious Bradleyn kausi ohi

Perjantain Korisliiga-ottelun avausminuuteilla nilkkansa harmittoman oloisessa tilanteessa loukannut Joensuun Katajan Jarekious Bradley jättää joukkueen. Jenkkipelaajan nilkkavamma pitäisi hänet sivussa kahdesta kolmeen kuukautta pelikentiltä, ja Kataja päästi Bradleyn kotimaahansa.

Bradley palasi pienen tauon jälkeen Katajan riveihin joulukuussa, mutta pelaajan kausi Joensuussa jäi lopulta lyhyeksi. Hyökkääjä teki keskimäärin 14 pistettä per ottelu 25 peliminuutin keskiarvolla, joten Bradleyn poistuminen jättää selvän loven Katajan miehistöön.

–  Ikävä takaisku ja huono säkä, mutta näillä mennään. Meillä on kuitenkin neljä jenkkiä edelleen . Yhteisymmärryksessä tulimme siihen päätökseen, että hän lähtee kotimaahansa toipumaan, Katajan toiminnanjohtaja Riku Tapio kertoi Karjalaiselle.

Pelkkiä huonoja uutisia Joensuusta ei kuitenkaan kantautunut, sillä pitkään Katajan paidasta sivussa ollut Vesa Mäkäläinen saattaa palata joukkueen harjoituksiin ensi viikolla. Sen sijaan MM-karsintatauolla Susijengin mukanakin ollut Alex Murphy ei ole vieläkään pelikuntoinen, eikä miehen toipuminen ole vieläkään varmaa.

– Murphyn suhteen olemme toiveikkaita, että myös hän palaisi ensi viikolla, mutta hänen suhteensa on vielä paljon epävarmuutta, Tapio valotti Karjalaisen haastattelussa.