Kauhajokiset pelkkiin voittoihin johtanut Sarcevic kuukauden pelaajaksi

Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi valittiin Karhubasketin pelintekijä Bojan Sarcevic. Bosnialainen takamies pelaa tällä hetkellä uransa parasta koripalloa ja oli suuri syy siihen, että maaliskuussa Karhubasket keräsi seitsemän voittoa ilman yhtäkään tappiota.

Sarcevicin tilastosaldo maaliskuussa oli 22 pistettä, 3,6 levypalloa ja huimat 10,3 syöttöä. Maaliskuun aikana takamies myös paranteli oman Korisliiga-ennätyksensä 34 pisteeseen ottelussa Espoo Unitedia vastaan ja teki myös Pyrintöä vastaan 33 pistettä.

− Olen Sarcevicin peliä nähnyt vuodesta 2006 lähtien ja kyllä hän pelaa huikeaa koripalloa tällä hetkellä. Sarcevic meidät tänään voitti, Pyrinnön kapteeni Antero Lehto kertoi tuon ottelun jälkeen.

− Hän on mielestäni ollut erinomaisen hyvässä koko kauden. Hän on myös ollut meidän tasaisin pelaajamme, ja nämä yli 30 pisteen suoritukset ovat vielä plus-merkkistä siihen päälle, kauhajokisten valmentaja Jussi Laakso kertoi tuolloin Tampereella.

Bosnialaislähtöinen Sarcevic pelaa 12. Korisliiga-kauttaan ja viidettä vuotta Kauhajoella. Meneillään oleva pelikausi on tilastojen valossa miehen uran paras, kun pisteiden lisäksi syöttöjen saldon keskiarvo on kohonnut jo yli seitsemään.

Maaliskuun otteluissa Karhubasket otti kovia voittoja muista kärkijoukkueista, ja myös runkosarjan voittaja Vilpas kaatui Sarcevicin 15 syötön ja 21 pisteen voimin. Kauhajokisten voittoputki on nyt 10 ottelun mittainen ja sillä on varmistunut joukkueen kakkossija runkosarjassa.