x

Osallistu Koripallo.comin kävijätutkimukseen

Pyrimme selvittämään tarkemmin millaisia kävijämme ovat. Olemme erittäin kiitollisia kaikille kyselyyn vastanneille, sillä vastausten avulla pystymme parantamaan mainosmyyntiämme ja sitä kautta kehittämään sivustoa aiempaa paremmaksi.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Kobrat täydensi vahvistusnelikkonsa − ”Larry sopii meidän duunarijengiin erinomaisesti”

Lapuan Kobrat on tehnyt ensi kaudeksi sopimuksen yhdysvaltalaisen Larry Andersonin kanssa. 28-vuotias Anderson ei paljon ole pelikentillä ollut viime vuosina, mutta yliopistourallaan pelasi erittäin lupaavasti.

Anderson pelasi Long Beach Staten yliopistossa, jossa seniorivuotenaan 2011-12 kirjautti tilastot 13,7 pistettä, 4,9 levypalloa, 3,0 syöttöä ja 1,8 riistoa/ottelu. 195-senttinen laitahyökkääjä valittiin myös konferenssinsa vuoden puolustuspelaajaksi.

Yliopistouransa jälkeen Anderson ehti pelata joitakin otteluita NBA:n kesäliigassa ja kauden 2013-14 NBA:n G-liigan Sprinfield Armorissa.

Sen jälkeen ottelut ovat kuitenkin jääneet vähiin, sillä amerikkalaispelaaja on pelannut ainoastaan seitsemän ottelua kaudella 2016-17 Kanadan pääsarjassa. Viime kauden Anderson oli kokonaan pelaamatta.

− Larry sopii meidän duunarijengiin erinomaisesti ja tekee töitä kummassakin päässä kenttää. Kokeneempana pelaajana hän on hyvä esimerkki meidän rookie-pelaajille ja pystyy myös pelaamaan useita pelipaikkoja, Kobrien valmentaja Lars Ekström kertoi seuran tiedotteessa.