Kobrat täydensi vahvistusnelikkonsa − ”Larry sopii meidän duunarijengiin erinomaisesti”

Lapuan Kobrat on tehnyt ensi kaudeksi sopimuksen yhdysvaltalaisen Larry Andersonin kanssa. 28-vuotias Anderson ei paljon ole pelikentillä ollut viime vuosina, mutta yliopistourallaan pelasi erittäin lupaavasti.

Anderson pelasi Long Beach Staten yliopistossa, jossa seniorivuotenaan 2011-12 kirjautti tilastot 13,7 pistettä, 4,9 levypalloa, 3,0 syöttöä ja 1,8 riistoa/ottelu. 195-senttinen laitahyökkääjä valittiin myös konferenssinsa vuoden puolustuspelaajaksi.

Yliopistouransa jälkeen Anderson ehti pelata joitakin otteluita NBA:n kesäliigassa ja kauden 2013-14 NBA:n G-liigan Sprinfield Armorissa.

Sen jälkeen ottelut ovat kuitenkin jääneet vähiin, sillä amerikkalaispelaaja on pelannut ainoastaan seitsemän ottelua kaudella 2016-17 Kanadan pääsarjassa. Viime kauden Anderson oli kokonaan pelaamatta.

− Larry sopii meidän duunarijengiin erinomaisesti ja tekee töitä kummassakin päässä kenttää. Kokeneempana pelaajana hän on hyvä esimerkki meidän rookie-pelaajille ja pystyy myös pelaamaan useita pelipaikkoja, Kobrien valmentaja Lars Ekström kertoi seuran tiedotteessa.