Korisliigan vihatuin ja rakastetuin Nenonen jatkaa Vilppaassa

Salon Vilpas on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Juho Nenosen kanssa. Susijengin vakikokoonpanoon kuuluva 31-vuotias laitahyökkääjä jatkaa Korisliigan mestarisuosikin riveissä näin ainakin kevääseen 2021 saakka.

Nenosella on tilillään Korisliigasta kaksi SM-kultaa, kuusi hopeaa ja kaksi pronssia. Lisäksi laituri on kuulunut Susijengin luottomiehiin jo vuosikaudet.

− Mikä onkaan paras tapaa varmistaa, että seuraavat vuodet vietetään hyvässä seurassa? No tietenkin tekemällä jatkosopimus Vilppaan kanssa, Nenonen kertoi seuran tiedotteessa.

− Täällä on pirun hyvä olla ja Vilpas on hyvä seura. Kaikki asiat on kunnossa, mikäs täällä on siis jatkaessa.

Tällä kaudella Korisliigassa Nenonen on pelannut keskimäärin 23 minuuttia tehnyt 10,0 pistettä sekä napannut 4,1 levypalloa.

Ärsyttävänä pelaajana tunnettu maajoukkuepeluri on yksi Korisliigan vastustajajoukkueiden ”suosikeista” ja taas Salossa Nenonen on omien kannattajiensa huutosakin johtaja, varsinkin voitto-otteluiden jälkeen. Varmaa on se, että Nenonen ei kentällä ollessaan jätä ketään tunteiltaan kylmäksi.

− Juhon sopimus on erinomainen asia meidän joukkueen jatkumolle myös ensi kaudella. Juho on maajoukkuepelaaja ja sarjan parhaita kotimaisia isoja. Hän antaa joka ilta kentällä kaikkensa ja keventää kokeneempana pelaajana pukukoppitunnelmaa pitkän kauden aikana.

− Nenosen jatkosopimus kertoo paljon organisaatiostamme. Hienoa, että pystymme kausi toisensa jälkeen kasaamaan erinomaisen kotimaisen rungon jo edellisen kauden aikana. Valmentajana ei parempaa tilannetta voisi pyytää, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo kertoi.

Korisliigaa johtava edelliskausien hopeamitalisti Vilpas on hyvässä kuosissa myös tulevia kausia silmällä pitäen, kun Nenosen jatkosopimuksen myötä seuralla on ensi kaudesta sopimukset jo Mikko Koiviston, Teemu Rannikon, Henri Kantosen ja Aatu Kivimäen kanssa.