Lars Ekström palaa Kobrien valmentajaksi

Korisliiga-paikkansa karsintojen kautta säilyttänyt Lapuan Kobrat saa takaisin valmentajansa Lars Ekströmin, joka joutui jättämään viime kauden kesken vakavan sairauden takia.

Ekström ehti viime kaudella valmentaa Kobria vain muutama kuukauden, kunnes hän joutui jättäytymään sivuun sairauslomalle. Poissaolon aikana lapualaisten valmennuksesta ottivat vastuun Derrick Crayton ja pelaajavalmentaja Ville Turja.

Nyt kokenut ja menestystä monin paikoin kerännyt Ekström on taas valmennuskunnossa ja palaa Kobrien luotsiksi. Samalla myös Turjan rooli tulevan kauden apuvalmentajana vahvistettiin.

− Minun puoleltani sopimus oli itsestään selvä. Kobrat hoiti asiani hienosti sairauteni aikana. Luottamus ja se, että saa valmentaa seurassa ja kaupungissa jossa on särmää, ovat minulle tärkeitä asioita. Hinku takaisin valmentamaan ja kilpailemaan on kova, Ekström kertoi Kobrien tiedotteessa.

− Vastoinkäymiset saavat aina välillä muistamaan sen mikä elämässä on tärkeintä ja se on varmasti meille jokaiselle terveys. Larsin sairastuminen viime syksynä laittoi asioita uuteen tärkeysjärjestykseen meidän kaikkien kohdalla, seuran puheenjohtaja Markku Turja kertoi.

− Olen todella iloinen, että Lars on nyt tervehtynyt ja hän voi uudestaan jatkaa Kobrien päävalmentajana työtään, josta on vain hyvää sanottavaa, Markku Turja jatkoi.

− Viime kausi oli melkoisen raskas, kun Larsin sairastumisen myötä jouduin ottamaan vähän liian paljon vastuuta myös valmennushommista. Hienoa, että Lars jatkaa meillä niin pääsemme toteuttamaan viime syksynä suunniteltuja juttuja, apuvalmentajana jatkava Ville Turja kertoi.

− Tässä on tämän valmennushomman ohessa tullut pelattua menneinä vuosina enemmän ja vähemmän lähinnä sen mukaan miten kroppa on kestänyt. Puukkoa käytellään taas kesän alussa ja varmasti ortopedin kanssa sitten mietimme vieläkö harjoituksissa vedetään myös pelikamppeita päälle, Ville Turja puntaroi omaa rooliaan.

Kobrat lupasi valmentajauutisensa yhteydessä myös tiedottavansa lähiaikoina uusista pelaajasopimuksista.