Lehtosen mitta täynnä Mansikka-ahoa − ”Uusi halli pitää saada ehdottomasti”

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen haluaa Kouvolaan uuden palloiluhallin. Vuonna 1977 rakennettu Mansikka-ahon halli on käymässä vanhaksi ja pieneksi Korisliiga-seuralle.

Kouvojen yleisökeskiarvo Korisliigassa oli 1055 katsojaa, mikä oli sarjan toiseksi paras lukema. Kouvolalaisseura on säännöllisesti ollut eniten katsojia vetävien joukkueiden kärkipaikoilla.

Kouvojen pudotuspeliotteluita on puolestaan viety useasti Kouvolan jäähalliin, kun Mansikka-ahon virallinen yleisökapasiteetti (1076) tulee vastaan nopeasti.

− Jos hallitilanteeseen ei tule parannusta, kuinka kauan seuran eteen töitä tekevät jaksavat olla mukana? Ei tarvita kuin kaksi tai kolme ihmistä, jotka lähtevät niin seura menee nurin. Se on fakta, Lehtonen kertoi Kouvolan Sanomille.

Korisliigaa monilla paikkakunnilla vanhentuneissa ja liian pienissä liikuntasaleissa ja palloiluhalleissa. Tampereella suunnitellaan tällä hetkellä uutta palloiluhallia Särkänniemeen.

− Uusi halli pitää saada ehdottomasti. Seura pitää saada kaikilta osin hyvään kuntoon ennen sitä, ettei käy kuin Vantaalla. Siellähän seura meni nurin, kun tuli uusi halli, Lehtonen vaati.