Nikkarinen ja Sinclair saavat pelata, Pounds ja Williams sivussa perjantain uusinnasta

KTP ja BC Nokia kohtaavat perjantaina Korisliigan uusintaottelussa, kun nokialaisten aiemmasta pelistä tehty protesti hyväksyttiin ja KTP:n vastavalitus hylättiin. Nyt päivää ennen peliä Korisliiga on myös saanut informoitua pelaajien edustuskelpoisuudesta kyseisessä ottelussa.

KTP:n Antto Nikkarinen sekä James Sinclair ovat kelpoisia peliin, mutta Michael Pounds ja Timothy Williams eivät saa pelata ottelussa. Kilpailusääntöjen mukaan alkuperäisessä ottelussa edustuskelvottomat pelaajat eivät voi pelata uusintaottelussa.

Alun perin Pounds oli pelikiellossa ja Williams puolestaan oli tuolloin vielä Katajan pelaaja ennen joukkueiden välistä vaihtokauppaa. Antto Nikkarinen taas pelasi aiemmin Ruotsin Basketliganissa, eikä häntä siten lasketa kelvottomaksi. Puolestaan Kouvoissa pelannut James Sinclair oli aiemman pelin aikaan jo poistettu kouvolalaisten kokoonpanosta, minkä myötä hänkin saa peliluvan.

BC Nokian kokoonpano on taas ennallaan, joten näätien ei ole tarvinnut miettiä kilpailusääntöpykäliä vastaavalla tarkkuudella.