Pelaa Korisliigamanageria – oletko johtava korisliigatuntija?

Korisliigamanageri on Korisliigan virallinen epävirallinen, eli ainoa, fantasiamanageripeli. Tutustu sääntöihin, liity mukaan ja valitse joukkueesi.

Osallistujat kisaavat tietämyksellään johtavan korisliigatuntijan tittelistä. Pelissä kootaan korisliigapelaajista viisihenkisiä joukkueita, joiden pelaajat kerryttävät joukkueelleen pisteitä oikeiden otteluiden menestyksen perusteella.

Pelaajien hinnat ensimmäiselle kierrokselle on julkaistu, ja joukkuetta voi alkaa kasata välittömästi. Korisliigan kausi lauantaina 30.9.2023 eli kannattaa toimia nopeasti.

Keskusteluun voit osallistua Koripallo.comin keskustelufoorumilla.

Kausi koostuu neljästä kierroksesta.

1. kierros: 30.9. – 5.11.2023
2. kierros: 6.11. – 22.12.2023
3. kierros: 28.12.2023 – 3.2.2024
4. kierros: 10.2. – 30.3.2024

Jokaiselle jaksolle valitaan uusi joukkue, ja jaksojen pisteet lasketaan yhteen. Mahdollisia ottelusiirtoja ei huomioida pisteytyksessä, eli kaikkien otteluiden pisteet lasketaan siihen kierrokseen, joka oli käynnissä ottelun pelipäivänä.

Joukkueeseen kuuluu viisi avauskokoonpanon pelaajaa – yksi jokaiselle pelipaikalle – sekä kaksi vaihtopelaajaa. Minkä tahansa pelaajan voi laittaa mille tahansa pelipaikalle. Yhden kierroksen joukkueen avauskokoonpanon kokoamiseen on käytössä 50 000 euroa. Lisäksi valitaan 3 vaihtopelaajaa, joiden hintaa ei ole rajoitettu.

Managereilla on jokaisella kierroksella käytössään kaksi pelaajavaihtoa, jolla vaihtaa vaihtopelaaja aktiiviseen kokoonpanoon. Poisvaihdettu pelaaja siirtyy vaihtopelaajaksi, joka on mahdollista vaihtaa takaisin kokoonpanoon myöhemmin kierroksella, mikäli vaihtoja on jäljellä. Vaihdon jälkeen aktiivisen kokoonpanon hinta ei saa ylittää 50 000 euroa.

Tästä pääset Korisliigamanagerin sivuille kokoamaan oman joukkueesi: http://www.korisliigamanageri.net/