Puolustavan mestarin riveissä läpimurtokauttaan pelaava Okko Järvi jatkosopimukseen

Kauhajoen Karhubasketin mestariryhmään tälle kaudelle siirtynyt Okko Järvi on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. 23-vuotias Järvi pelaa uransa parasta kautta ja mies valittiin tammikuun Korisliigan kuukauden pelaajaksi.

Järvi on täällä kaudella pelannut 24 ottelussa ja kirjannut tehoiksi 13,2 pistettä ja 3,5 levypalloa. Takamies-laiturilla on tilillään Korisliigassa jo ikäänsä nähden huimat 214 ottelua.

Viime kaudella Espoo Unitedin joukkueessa Järvi yltyi siihenastisen uransa parhaisiin lukemiin 9,5 pisteeseen, joten miehen kehitys on ottanut jälleen yhden loikan eteenpäin.

– Aiemmin urallani en ole halunnut ja suostunut neuvottelemaan jatkosopimuksesta kesken kauden. Täällä asioita on menty treeneissä tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin läpi kuin aiemmissa seuroissani.

– Olen kokenut alusta asti, että täällä menen koko ajan eteenpäin pelaajana. Olen tyytyväinen seuraan ja puitteisiin. Olosuhteiden toiminnallisuuden merkitys on urheiluelämässä iso asia, Järvi kertoi sanomalehti Ilkalle.

– Aloitimme ensi kauden joukkueen kokoamisen tammikuun pelaajaksi valitusta Okko Järvestä, kertoo. Järvi on nostanut peliään uudelle tasolle ja hänellä on halu kehittyä pelaajana, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kertoi seuran tiedotteessa.