Seagulls nappasi jo toisen Susijengi-konkarin − ”Ilari oli nimilistamme kärkipäässä jo erittäin varhain”

Helsinki Seagulls on hankkinut joukkueeseensa maajoukkuekonkari Ilari Seppälän. 26-vuotias Seppälä pelasi viime kaudella Joensuun Katajassa, ja yhdessä Tuukka Kotin ja hiljattain myös Seagullsiin siirtyneen Shawn Huffin kanssa muodostaa helsinkiläisille kovan kotimaisen rungon ensi kaudelle.

Pelintekijä Seppälä on pelannut Korisliigaa jo 16-vuotiaasta ja kaudesta 2009-10 lähtien. Viime kaudella Katajassa takamies keräsi 13,3 pistettä, 5,5 syöttöä ja 2,8 levypalloa ottelua kohden. Mestaruutta juhlimaan Seppälä on päässyt keväällä 2017 Joensuussa ja vuotta aiemmin Kouvoissa.

Lisäksi Seppälä on edustanut Suomen koripallomaajoukkuetta junioreissa sekä aikuisissa yhteensä 91 ottelussa.

− Seagullsin osoittama kiinnostus ja heidän tarjoamansa kokonaisuus teki päätöksestä helpon. Olen innoissani päästessäni harjoittelemaan ja pelaamaan Tuukan ja Shawnin tasoisten kokeneiden pelaajien kanssa ja odotan jo kovasti tulevaa Korisliiga-kautta, Seppälä kertoi Seagullsin tiedotteessa.

− Ilari oli nimilistamme kärkipäässä jo erittäin varhain, kun tulevaa kautta lähdettiin suunnittelemaan. Halusimme takakentällemme juuri sellaista taitoa ja kokemusta, jota Ilarilla ikäänsä nähden on jo huomattava määrä.

− Pääsin jo vuosia sitten Loimaalla näkemään läheltä nuoren miehen ennakkoluulotonta pelaamista kivenkovia VTB-joukkueita vastaan. Sittemmin hän oli Katajan kantavia voimia ja varmasti tulee olemaan sitä myös Seagullsissa. Hienoa, että saatiin Ilari meille, Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho kertoi.