Seuraa Korisliigan pelaajasiirtoja Koripallo.comin keskustelussa

Korisliigan tulevan kauden joukkueiden rakentaminen on täydessä vauhdissa. Sarjassa nähdään myös uutta verta, kun Loimaa Bisonsin korvaa pitkän tauon jälkeen pääsarjaan noussut Tapiolan Honka.

Parhaiten kaikkien Korisliiga-seurojen pelaajasiirroista ja uusista sopimuksista pysyt kartalla Koripallo.comin keskustelupalstalla erikseen asiaa varten perustetussa ketjussa: Korisliiga kokoonpanot 2022-2023

Ketjun avausviestissä on nimimerkki MOBvilkon ylläpitämä ajantasainen listaus kaikkien seurojen sopimuksista. Kaikki muut keskustelun osallistujat täydentävät tietoja uusilla sopimusuutisilla, jolloin tiedot päivittyvät hyvin nopeasti.

Ja luonnollisesti voit myös itseä osallistua rekisteröitymällä mukaan Koripallo.comin keskusteluun.

Valmiimmat joukkueet ovat tällä hetkellä finaalikaksikolla Kauhajoen Karhubasketilla sekä Salon Vilppaalla, mutta myös KTP on kasannut jo ison nipun sopimuksia tulevasta kaudesta. Häntäpään joukkueilla pelaajalistat ovat vielä astetta tyhjempiä.

Myös ensimmäiset ulkomaalaisvahvistusten uudet sopimukset on saatu jo kirjatuksi, mutta yleisesti seurat palkkaavat amerikkalaispelaajia vasta lähempänä kauden alkua. Euroopassa pelaaville yhdysvaltalaisille on paljon vaihtoehtoja eri maissa, ja usein Korisliigassa joudutaan tyytymään siihen, mitä jäljellä on isompien maiden sarjojen naarattua ensin parhaat päältä.