Ura ei saakaan Jordania, korvaaja heti valmiina

Ura Basketin piti saada viime kaudella Vilpasta osan kaudesta edustanut John Jordan ryhmäänsä tuuraamaan loukkaantunutta Stephen Croonea. Harjoituskaudella kärsitty polvivamma ei kuitenkaan mahdollista pelaamista, joten kaarinalaiset hankkivat uudeksi paikkaajaksi Chris McNealyn.

Jordan pelasi viime kaudella hetken aikaa Korisliigaa Vilppaassa, aloitti tämän kauden Puolassa, loukkaantui harjoitusottelussa ja miehen piti tänään saapua vahvistamaan Uraa kuukausikohtaisella sopimuksella. Takamiehen polvi ei kuitenkaan vielä ollut pelikunnossa.

– Tilanne on luonnollisesti erittäin harmillinen sekä Jordanille että meille.

– Odotimme kovasti alkavaa yhteistyötä Johnin kanssa, mutta molemmat osapuolet ymmärsivät, ettei hän olisi vielä ollut pelillisesti valmis auttamaan joukkuetta, kertoi Uran päävalmentaja Kristian Palotie seuran kotisivuilla.

Uusi mies kaarinalaisilla on kuitenkin ollut jo pidempään tähtäimessä, kun seura oli jo aiemmin neuvottelut McNealyn kanssa. 194-senttinen ja 26-vuotias McNealy pelasi viime kaudella Kreikan Panioniosissa, missä hänen seurakaverinaan oli Urassa pelaava Avery Woodson.

Kahtena edellisenä kautena McNealy pelasi Itävallan liigassa, missä hän voitti mestaruuden ja valittiin finaalien MVP:ksi. Yliopistouransa laituri pelasi UC Irvinen koulussa.

– Loistavaa, että saamme nyt Chrisin tänne, Palotie kertoi.

McNealyn sopimus on solmittu kahdeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen molemmilla osapuolilla on optio loppukaudeksi.