Ura hankki Jesse Perryn vahvistuksekseen − ”Tarvitsimme johtajan”

Korisliigan Ura Basket on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 201-senttisen Jesse Perryn kanssa. Perry on pelannut aiemmin Korisliigaa kaudella 2013-14 Lapuan Kobrissa.

28-vuotias Perry on ammattilaisurallaan pelannut Libanonissa, Liettuassa, Japanissa ja useampana kautena Italian A2-sarjassa. Viime kaudella yhdysvaltalainen pelasi 32 ottelua Italiassa Trepanin joukkueessa 13,5 pisteen ja 8,2 levypallon keskiarvoilla.

Kobrissa Perryn tilastolukemat olivat 18,0 pistettä ja 10,0 levypalloa.

Perry pelasi Arizonan yliopistossa kaksi kautta, joista jälkimmäisellä mies oli isossa roolissa huippujoukkueessa. Yli puolen tunnin peliajalla tulokseksi tuli 12,2 pistettä ja 7,5 levypalloa.

Miehen ura otti kuitenkin ikävän käänteen, kun toisen kautensa keväänä Perry kuristi tyttöystävänsä tajuttomaksi, sai syytteen ja lähtöpassit koulustaan ja lopulta tunnusti tekonsa oikeudessa pienempää tuomiota vastaan.

− Tarvitsimme johtajan, joka eritoten vaikeina hetkinä pystyy auttamaan joukkuetta ja kääntämään pelejä eduksemme. Jesse tuo meille tätä kaivattua lisää, ja vahvistaa samalla levari- ja korintekovoimaamme, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie kertoi seuran tiedotteessa.