Ura sai Rainamaan jatkamaan − ”Divisioonan ylivoimaisesti paras pelaaja!”

Yksi kaarinalaisen Ura Basketin sarjanousun ratkaisupelaajista Pyry Rainamaa jatkaa joukkueen riveissä myös tulevalla Korisliiga-kaudella.

28-vuotias Rainamaa johti Uran divisioonakaudella ryhmää lähes kaikissa tilastokategorioissa pisteitä lukuun ottamatta. Korisliigaa hän on aiemmin pelannut Kobrien, Korihaiden ja ToPon joukkueissa.

− Viime kausihan meni juuri niin, kuin suunnittelimmekin. Kaikki jätkät pelasivat hyvin, eikä kenenkään tarvinnut erityisesti loistaa, Rainamaa kertoi seuran tiedotteessa.

− Mielenkiinnolla tietysti odotan tulevaa kautta. Tästä on hyvä jatkaa, kun ympärillä on tutut kaverit ja tuttu pelitapa. Toivottavasti se riittää mahdollisimman pitkälle myös Korisliigassa.

194-senttinen Rainamaa oli Uran kärkimiehiä ja yksi nousun tärkeimmistä arkkitehdeistä. Tästä hyvä esimerkki olivat pelimiehen 16 koriinjohtanutta syöttöä divisioonan ratkaisevassa finaaliottelussa.

− Rainamaahan oli kuluneella kaudella 1. divisioonan ylivoimaisesti paras pelaaja, joten totta kai olen todella onnellinen, että Pyry jatkaa meillä, Uran valmentaja Kristian Palotie kertoi.

− Uskon, että Pyry nyt alkaa kolkutella pelaajana parhaita vuosiaan, kun ikää on kuitenkin vasta 28 vuotta. Myös johtajana ja puolustuksen kenraalina kyvykkyyttä löytyy valtavasti, Palotie sanoi.