Uralle kova vahvistus, nappasi van Andringan

Karsintojen kautta paikkansa Korisliigassa varmistanut kaarinalainen Ura Basket on tehnyt sopimuksen 25-vuotiaan takamiehen Marius van Andringan kanssa.

Van Andringa on pelasi viime kaudella Korisliigaa Uudenkaupungin Korihaissa, missä hän pelasi täydet 40 ottelua 28 minuutin keskimääräisellä peliajalla ja pussitti 13,7 pistettä per ottelu. Takamies on pelannut Korisliigaa jo 195 ottelua Korihaissa, Lapuan Kobrissa ja Joensuun Katajassa.

– Sopimusneuvottelut hoidettiin seuran puolesta todella hyvin ja se vakuutti minut. On ilo tulla Uraan, van Andringa kertoi seuran tiedotteessa.

– On mukava saada joukkueeseen mukaan pelaajia, joilla on juuri oikeanlaista kokemusta ja tietoa, jota tulemme tarvitsemaan kasvutarinamme seuraavassa luvussa.

– Marius oli viime kaudella yksi kolmesta parhaasta kotimaisesta omalla pelipaikallaan. Hänen määrätietoisuutensa ja tahtonsa kehittyä tekee hänestä erinomaisen pelaajan meille, Uran päävalmentajana jatkava Kristian Palotie kertoi seuran tiedotteessa.

Van Andringan lisäksi Ura on tehnyt sopimuksen seurassa viime kaudella pelanneen Miikka Luosmaan kanssa. 204-senttisen sentterin kausi jäi torsoksi, kun sormivamman takia pelit Urassa jäivät viime kaudella vain kolmeen.

– Uskon tähän seuraan ja tähän joukkueeseen. Haluan auttaa Ura Basketia ottamaan seuraavan askeleen, ja haluan ottaa sen myös itse pelaajana, Luosmaa kertoi.

– Miikka on valtava moottori joukkueen tekemisessä. Hän tuo johtajuutta ja näkemystä kaikkiin osa-alueisiin, ja on erittäin arvokas voimavara meille, Palotie kommentoi Luosmaan 1+1-vuotista sopimusta.