Haluatko osallistua Koripallo.comin sisällöntuotantoon?

Sivuston uudistuksen yhteydessä on alettu tuottaa sisältöä Koripallo.comin etusivulle. Tarkoitus jatkossa olisi vielä laajemmin juttuja saada luettavaksi Koripallo.comin kävijöille – ja osaltaan sitä kautta houkutella myös sivustolle lisää kävijöitä, foorumille kirjoittajia ja aktiivisuutta.

Tarkoituksemme on palvella koriskansaa ja faneja. Mukaan mahtuu varmasti juttuja niin Korisliigasta, Susijengistä, NBA:sta, Euroliigasta kuin Suomen alemmista sarjoista ja junnuista.

Koriksesta kirjoittavia verkkomedioita on ilmestynyt viime vuosina useita, eikä näiden kanssa ole tarkoitus lähteä suoraan kilpailemaan. Koripallo.com ei siis varmasti jatkossakaan kirjoita joka päivä Lauri Markkasesta tai julkaise pelkästään tiedotteiden pohjalta lainajuttuja aina heti ensimmäisenä.

Kiinnostavia ja korisväkeä puhuttelevaa sisältöä olisi kuitenkin aikomus tehdä.

Jos siis haluaisit osallistua omalla panoksellasi mukaan Koripallo.comin tekemiseen, nyt on tilaisuutesi! Ota yhteyttä toimitukseen (toimitus@koripallo.com) tai Koripallo.comin toimitussihteerinä aloittaneeseen Jaakko Koivistoon (jaakko@koripallo.com).

Toistaiseksi emme voi sisällöntuottajille maksaa tuosta tekemisestä. Näin ollen myöskään emme edellytä jatkuvaa sitoutumista; voit tehdä juttuja itseäsi kiinnostavista aiheista sen verran kuin sopivalta tuntuu.

Toimituksesta ja ylläpidosta löytyy myös viestinnän ammattilaisia, joten autamme ja opetamme kirjoittajia sekä saat palautetta kaikista jutuistasi. Korisfanien lisäksi tarjolla siis on hyvä tilaisuus näyttöjen antamiseen, jos journalismin tai viestinnän ura kiinnostaa. Koripallo.com tavoittaa viikkotasolla yli 10 000 lukijaa, joten pääset kirjoittamaan vähän eri kokoiselle yleisölle kuin vain pöytälaatikossasi tai omassa blogissa. Sitä kuuluisaa ja arvokasta näkyvyyttä siis…

Kaikki ideat ja ajatukset sekä palaute sisältöjen osalta myös on erittäin tervetullutta!