Koriselämää Märskyssä − Ylen tv-sarja seuraa nuorten koripalloilijoiden kautta

Ylen viisiosaisessa sarjassa seurataan lupaavien nuorten koripalloilijoiden elämää lukuvuoden ajan Mäkelänrinteen lukion urheilulinjalla. Nuorten urheilijoiden pitää löytää arjessaan tasapaino läksyjen ja harjoittelun välillä. Lisäksi heitä painavat epävarmuus tulevaisuuden suhteen sekä elämäntilanne, joka vaatii heitä kasvamaan nopeasti aikuisiksi.

Jakso 1: Uusi kausi alkaa

Uusi lukuvuosi alkaa Mäkelänrinteen lukiossa eli Märskyssä. Poikien ja tyttöjen koripallojoukkueet alkavat valmistautua uuteen kauteen valmentajiensa johdolla.

Katso 1. jakso Yle Areenasta.

Jakso 2: Arkea ja rutiineja

Syksy on jo niin pitkällä, että nuoret urheilijat ovat tottuneet arkeen ja päivärutiineihin. Pelikausi pyörähtää käyntiin niin poikien kuin tyttöjen osalta.

Katso 2. jakso Yle Areenasta.

Jakso 3: Poikien pelimatka Yhdysvaltoihin

Poikien joukkue lähtee pelaamaan Yhdysvaltoihin, missä kaikki on suurempaa ja komeampaa. Kun suomalainen pelityyli kohtaa amerikkalaisen, syntyy kova ottelu.

Katso 3. jakso Yle Areenasta.

Jakso 4: Kohti kevättä

Kevään koittaessa lähestyvät myös ylioppilaskirjoitukset. Poikien joukkue säilyttää johtopaikkansa miesten 1A-divisioonassa samalla kun koulussa juhlitaan penkkareita ja vanhojentansseja.

Katso 4. jakso Yle Areenasta.

Jakso 5: Viimeinen ponnistus

Märskyssä kouluvuosi lähenee loppuaan. Poikien joukkue taistelee kullasta miesten 1A-dvisioonassa, ja kesä alkaa lakkiaisilla.

Katso 5. jakso Yle Areenasta.