NBA

Bulls päihitti Grizzliesin Markkasen donkkien voimin

Chicago Bulls nappasi voiton ja venytti NBA:n heikoimman joukkueen Memphis Grizzliesin tappioputkea 15 ottelun mittaiseksi. Lauri Markkanen oli huippuiskussa ja painoi tukun upeita donkkeja voittopelissä.

NBA:n jyrähdyksen jälkeen Bulls oli palauttanut takamies Justin Holidayn takaisin kokoonpanoon, mutta Robin Lopez istui vielä katsomon puolella. Bullsin avausviisikko olikin pelissä hyvässä vedossa, sillä jokainen keräsi vähintään 14 pistettä.

Bullsin johto oli parhaimmillaan jo 21 pistettä, mutta Grizzlies sulatti etumatkan jo vain yhden pisteen mittaiseksi. Kotikentällään pelannut joukkue kuitenkin kesti kirin ja otti voiton lukemin 119-110.

Yhä pelistä sivussa ollut Lopez kommentoi ottelun jälkeen Chicago Tribunelle NBA:n ohjeistusta Bullsille ja veteraanipelaajien pakkopalautusta kokoonpanoon sekä pahamaineista tankkausta.

– It’s a little bit of a crazy situation. I’m always excited to get out there and play with the guys on the floor. I’m not too familiar with what the NBA is thinking. I never talked to them during this process, and I’m not too familiar with what’s going on with other teams in that (tanking) regard. When they pop up on the schedule, we’re dialed in and ready to play them. But otherwise, I’m a little oblivious.

Lauri Markkanen, Bulls-Grizzlies 7.3.2018

35 minuuttia
Pisteet 22
Pelitilanneheitot 8 / 14
Kolmen pisteen heitot 2 / 6
Vapaaheitot 4 / 4
Levypallot 6
Plusmiinus +18

Markkanen oli upeassa iskussa Grizzliesiä vastaan. Korirenkaan läpi menevät niin donkit kuin kolmen pisteen heitotkin. Tosin viimeisellä neljänneksellä ottelua ratkottaessa suomalainen ei kerännyt pistettäkään.

– Se oli kivaa. Kaikki kuitenkin alkoi puolustuksestamme, saimme hyviä nopeita hyökkäyksiä.

– Siinä oli jakso, missä heillä kulki ja me emme saaneet stoppeja. Onneksi lopussa saimme otteen takaisin, Markkanen kommentoi Bullsin Twitterissä.

Osallistu keskusteluun Koripallo.comin foorumilla