NBA

Bullsille taas tappio, Markkanen jäi 13 pisteeseen

Chicago Bulls jatkaa tappioiden tiellä, kun Los Angeles Clippers haki voiton vieraskentältä 106-101. Lauri Markkanen sai pelissä kasaan 13 pistettä, yhdeksän levypalloa ja kolme blokkia.

Bulls on hävinnyt viimeisestä kolmestatoista ottelustaan yhtä lukuun ottamatta kaikki. Kotikentällään joukkueella oli viimeisellä minuutilla mahdollisuus nousta Clippersin ohi, mutta heittoyritykset jäivät toivottomiksi ja puolustus vuoti ratkaisevilla hetkillä.

Kotijoukkueen parhaat pistemiehet olivat Zach LaVine (29p) ja Bobby Portis (18p). Peliminuuteistaan jälleen valittanut Jabari Parker sai pitkästä aikaa yli 20 minuuttia kentällä ja teki ottelussa 15 pistettä.

Markkasen ilta oli keskimäärin vaisu, sisältäen muutamia tähtihetkiä. Suomalainen sivusi Bullsin seuraennätystä, kun Markkasella on nyt kasassa kuudessa peräkkäisessä ottelussa vähintään kolme onnistunutta kolmen pisteen heittoa.

Ottelun alkuhetkillä Markkanen taas kunnostautui korinsuojelijana. Kaikki jyväskyläläisen kolme blokkia tulivat pelin ensimmäisen neljän minuutin aikana. Aiemmin tällä kaudella Markkanen on vain kertaalleen kyennyt kolmeen torjuntaan.

Lauri Markkanen, Bulls – Clippers 25.1.2019

31 minuuttia
Pisteet 13
Pelitilanneheitot 4 / 13
Kolmen pisteen heitot 3 / 7
Vapaaheitot 2 / 2
Levypallot 9
Blokit 3
Plusmiinus -13