NBA

Lauri Markkaselta kova 30/10 saldo tappiossa – katso tähtihetket

Chicago Bulls hävisi jälleen, tällä kertaa luvuin 120-125 New Orleans Pelicansille. Lauri Markkanen jatkoi hurjaa virettään ja suomalainen paukutti 30 pistettä ja nappasi 10 levypalloa ottelussa.

Bulls oli hyvin ottelussa mukana avauspuoliajan, mutta putosi kyydistä kolmannella neljänneksellä. Lopun kiri ei enää auttanut ja chicagolaiset kärsivät kauden 42. tappionsa.

Pelicans oli ottelussa ilman Anthony Davisia, joka on pyytänyt siirtoa, mutta supertähteä ei ainakaan vielä ole kaupattu ennen torstai-iltana päättyvää siirtoaikaa. Sentteri Julius Randle kiitti lisävastuusta ja pussitti 31 pistettä.

Markkanen oli erinomaisessa vireessä varsinkin kolmen pisteen viivan takaa, sillä suomalaisen kolmosyrityksistä peräti viisi upposi koriin. Kun joukkue oli Bobby Portisin ja Jabari Parkerin kauppaamisen myötä liikkeellä ohuella rotaatiolla, sai Markkanen peräti 41 minuuttia peliaikaa.

– Kaikkien pitää nousta esiin. Mielestäni ne jätkät, jotka nyt pelasivat, he pelasivat hyvin. Meidän täytyy vain mukautua uuteen tilanteeseen. Muutos on aina hankalaa, mutta ei muuta kuin seuraava kaveri kehiin – ei tämä ole ensimmäinen kerta, Markkanen kertoi ottelun jälkeen Bullsin verkkosivuille.

Lauri Markkanen, Bulls – Pelicans 6.2.2019

41 minuuttia
Pisteet 30
Pelitilanneheitot 10 / 19
Kolmen pisteen heitot 5 / 10
Vapaaheitot 5 / 5
Levypallot 10
Syötöt 2
Plusmiinus +6