NBA

Lauri Markkasen Bullsille murskatappio − ”He löivät meitä suoraan suuhun”

Chicago Bulls kärsi Orlando Magicille kotikentällään ruman tappion luvuin 84-112. Lauri Markkanen sai kasaan 14 pistettä, mutta kukaan Bullsin joukkueesta ei saanut puhtaita papereita, kun tuloksena oli 28 pisteen häviö.

Koko Bullsin aloitusviisikko keräsi rumat miinuslukemat pelissä, eikä penkiltäkään löytynyt apuja. Viime kesän ykkösvaraus Wendell Carter Jr. pelasi vain 13 minuuttia, heitti kaikki yrityksensä ohi ja sätti itseään ottelun jälkeen.

Juuri parempaan ei chicagolaisista kyennyt kukaan muukaan. Magic karkasi jo avausneljänneksellä 16 pisteen johtoon ja sen jälkeen ei voittajasta ollutkaan enää epäselvyyttä.

Markkanen sai aikaiseksi 14 pistettä ja nappasi kuusi levypalloa, mutta suomalainen oli samaa harmaata ja häviävää massaa muiden Bulls-pelureiden kanssa.

− Minusta tuntuu, että he pelasivat voittavalla tavalla ja me emme. Ainahan ajattelet, että olet valmiina pelaamaan, mutta he löivät meitä suoraan suuhun ja saivat hyvän startin otteluun. Mitä tahansa sen jälkeen yritimmekään, ei se toiminut, Markkanen kertoi.

− En osaa kuvitella miltä tuo näytti TV:ssä − itse pelissä se tuntui vielä pahemmalta. En keksi mistä oli kyse. Meidän täytyy itse pystyä miettimään, mitä tapahtui, Bullsin Zach LaVine ihmetteli.

Lauri Markkanen, Bulls-Magic 2.1.2019

28 minuuttia
Pisteet 14
Pelitilanneheitot 6 / 12
Kolmen pisteen heitot 2 / 3
Levypallot 6
Riistot 2
Plusmiinus -15