NBA

Maailman joukkue voitti Yhdysvallat, Lauri Markkaselle 15 pistettä

NBA:n All-Stars-viikonlopun nuorten tähtien ottelussa Maailman joukkue antoi kyytiä Yhdysvaltojen nuorille numeroin 155-124. Tykitystä johtivat Sacramento Kingsin Bogdan Bogdanovic (26p) ja Buddy Hield (29p).

Myös Lauri Markkanen pääsi tähtirooliin. Vaikka suomalaisnuorukainen aloitti ottelun penkiltä, kertyi peliaikaa lopulta mukavasti ja heittokin upposi kovalla prosentilla.

Ottelun paras pistemies oli Yhdysvaltojen nuorten joukkueessa pelannut Boston Celticsin Jaylen Brown 35 pinnallaan, mutta jenkkiryhmästä ei muita ilonaiheita löytynyt. Neljän vuoden jälkeen Maailma johtaa otteluparia voittoluvuin 3-1. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin tällä kertaa Bogdanovic.

Lauri Markkanen, Maailma-Yhdysvallat 16.2.2018

22 minuuttia
Pisteet 15
Pelitilanneheitot 7 / 11
Kolmen pisteen heitot 1 / 4
Levypallot 6
Plusmiinus +23Lauri Markkanen kertasi tähdistöviikonlopun antia Bullsin Twitterissä. Parhaana puolena NBA:ssa pelaamisesta suomalainen nosti esiin sen, että pääsee pelaamaan joka ilta. Ilmeisesti mitään rookie-seinää ei ole tulossa vastaan, kun Markkanen haluaisi pikemminkin pelata vain enemmän.

All-Star-viikonlopun huipentaa su-ma-yönä klo 03 pelattava Team LeBronin ja Team Stephenin välinen tähdistöottelu. Lauantaiyönä klo 03 ohjelmassa ovat puolestaan taitokisa, kolmen pisteen heittokisa ja donkkikilpailu.