NBA

Markkasen ja Bullsin vaikeudet jatkuvat

Chicago Bulls hävisi sunnuntaina Indiana Pacersille, kun kotijoukkue siirtyi kolmen minuutin jälkeen johtoon ja piti siitä helpohkosti kiinni loppupelin ajan. Lauri Markkasen (11/6) ilta ei ollut yhtään valoisampi, kun suomalaisen alavireiset otteet jatkuivat.

Pacers − Bulls 108-95
Ottelun tilastot

Markkanen oli edellisten pelien tapaan pääosin sivuraiteella Bullsin hyökkäyspelistä. Pallo ei löytänyt tietään Markkasen käsiin, eikä suomalainen myöskään aktiivisesti tai varsinkaan aggressiivisesti pyrkinyt mukaan peliin.

On sitten kyse alkukauden pelien aikana kertyneistä pienistä vammoista tai jostain muusta, on Markkasen peli-ilme monella tapaa valju. Aivan puhtaita ohipelejä ei Markkaselle tule, mutta peliminuutteihin, odotuksiin ja vastuuasemaan joukkueessa nähden suoritus oli Pacersiakin vastaan pettymys.

Niin tosin oli lähes koko Bullsin joukkueenkin esitys. Zach LaVine (21p) ja Wendell Carter (20/10) olivat jälleen chicagolaisten tilastokärjet, mutta heistäkään ei ollut joukkuetta johdattamaan edes todelliseen taisteluun voitosta Indianapoliksessa.

− Meillä ei ollut tarvittavaa asennetta, eikä peliin kuuluvaa pelkoa, kun pelaamme kovaa ryhmää vastaan. Olimme ymmällämme, olimme vain ymmällämme, Bullsin usein ymmällään oleva valmentaja Jim Boylen kertoi.

Pacersin menoa ei haitannut, että joukkueen selvä ykköstähti Victor Oladipo joutui jättämään ottelun väliin. Malcolm Brogdon (22/7s) ja T.J. Warren (26p) olivat kotijoukkueen parhaat pelaajat ottelussa.

Bullsin kausi jatkuu kotikentällä Los Angeles Lakersia vastaan keskiviikkona, ottelu pelataan Suomen aikaa 03 keskiviikko-torstai-yönä.

Lauri Markkanen, Pacers − Bulls 3.11.2019

29 minuuttia
Pisteet 11
Levypallot 6
Pelitilanneheitot 3 / 9
Kolmen pisteen heitot 1 / 4
Vapaaheitot 4 / 5
Plusmiinus -9