NBA

NBA-supertähti pelleili jälleen aseen kanssa somessa – seura hyllytti uudelleen

Memphis Grizzliesin supertähti Ja Morant jatkaa hölmöilyjään. Seura on hyllyttänyt Morantin toistamiseen parin kuukauden sisään, kun tämä jälleen laittoi sosiaaliseen mediaan videopätkän, jossa hän vaikutti heiluttelevan käsiasetta.

Hyllytyksestä ja tapahtumasta raportoi The Athleticin NBA-toimittaja Shams Charania. Kun maaliskuussa Morant toilaili edelliskerran, oli hän aamuyöllä strippiklubilta julkaisemassaan Instagram-livelähetyksessä heilutellut käsiasetta.

Tällä kertaa Morant istui henkilöautossa kuskin paikalla jonkun ystävänsä kanssa, joka kuvasi tätä taas Instagramiin. Videokuvassa näyttäisi vilahtavan NBA-tähden kädessä tälläkin kertaa käsiase, ja vielä isompikalibeerinen pyssy kuin Denverin yökerhon tiloissa.

Tuon video julkitulo johti siihen, että Morant joutui mietintälomalle reiluksi pariksi viikoksi, lupasi parantaa tapansa ja olla jatkossa luotettavampi ja miettiä tekemisiään paremmin. Selvästikään oppi ei mennyt perille ja nyt Grizzlies joutui jälleen sulkemaan tähtipelaajansa ulos toiminnastaan.

– Olemme tietoisia sosiaalisen median videosta, jossa Ja Morant on osallisena, ja keräämme tällä hetkellä lisää tietoa tapahtumista, NBA:n tiedottaja Mike Bass kertoi Charanialle.

23-vuotias Morant on yksi NBA:n parhaista takamiehistä, ja Grizzliesillä on hänen kanssaan viisivuotinen sopimus, jonka arvo on liki 200 miljoonaa dollaria. Tästä huolimatta seura tai NBA ei varmasti enää voi katsoa miehen temppuja läpi sormien.