NBA

NBA-valmentajan vuoristorataviikko: valinta vuoden valmentajaksi, ulos pudotuspeleistä ja potkut

NBA:n Toronto Raptorsia valmentaneen Dwane Caseyn viikko sai kovan päätöksen, kun ESPN:n mukaan kanadalaisseura antoi kokeneelle valmentajalleen potkut perjantaina.

Vain paria päivää aiemmin oli julkistettu, että muut NBA-valmentajat olivat keskuudestaan valinneet juuri Caseyn vuoden parhaaksi valmentajaksi.

− Dwane Casey jälleen kerran otti kaiken irti Toronton kokoonpanosta ja saavutti Itäisen konferenssin parhaan runkosarjatuloksen. Onnittelut Dwanelle tästä arvokkaasta tunnustuksesta, Dallasin päävalmentaja ja valmentajayhdistyksen puheenjohtaja Rick Carlisle kertoi tuolloin.

Sen jälkeen Raptorsin kausi kuitenkin päättyi nolosti, kun se pullahti ulos pudotuspeleistä Cleveland Cavaliersia vastaan luvuin 0-4. Joukkueen tulos pudotuspeleissä oli sama edellisvuonna ja silloinkin toisella kierroksella LeBron James ja kumppaninsa luutivat Raptorsin ja Caseyn kesälomalle.

Casey jättää Toronton seuran kaikkien aikojen parhaana valmentajana, jonka seitsemästä valmennuskaudesta kuuden aikana joukkue paransi voittosaldoaan edeltävään kauteen nähden.