NBA

Warriors kyykytti Bullsia 146 pisteen voimin, myös Markkanen kadoksissa

Chicago Bullsin länsirannikon vieraskiertue ei jatkunut yhtään valoisammissa merkeissä, kun Golden State Warriors murskasi vieraansa 146-109. Lauri Markkanen jäi vain kahdeksaan pisteeseen ja heitti kaikki kolmosensa ohi.

Warriorsia vastaan Bullsista ei oletusarvoisesti ollut haastajaksi, mutta ottelu repsahti silti erittäin rumaksi 37 pisteen tappioksi. Warriorsin kärkikolmikko (Klay Thompson, Stephen Curry, Kevin Durant) teki ottelussa yhteensä 70 pistettä keskimäärin 25 minuutin peliajalla.

Kotijoukkue karkasi jo avauserässä 26 pisteen johto ja ottelun voitto oli sitä myöden taputeltu.

Markkanen ei ole tällä kaudella kuin kertaalleen tehnyt alle kahdeksan pistettä, joten peli oli myös suomalaiselle yksi kauden heikoimmista. Kaikki neljä Markkasen kolmosyritystä menivät pelissä ohi ja plusmiinus-saldo -39 kertoo omaa karua kieltään.

Bullsin Zach LaVine teki pelissä 29 pistettä, mitä ei siltikään voi laskea edes laihaksi lohduksi. Kun ottelusta tuli läpihuutojuttu, myös Bullsin aloitusviisikon peliminuutit jäivät normaalia pienemmiksi, ja joukkueen penkkipelaajat tekivät aloitusta enemmän pisteitä.

Chicagolaisten vaikea vieraskiertue jatkuu vielä kolmella länsirannikon pelillä Jazzia, Lakersia ja Nuggetsia vastaan seuraavaksi.

Lauri Markkanen, Warriors – Bulls 11.1.2019

26 minuuttia
Pisteet 8
Pelitilanneheitot 3 / 8
Kolmen pisteen heitot 0 / 4
Vapaaheitot 2 / 2
Levypallot 5
Plusmiinus -39