Salinin jatko Malagassa vahvistui − ”Sasu kentälle!”

Jo juhannuksen jälkeen espanjalaismedioissa spekuloitu Sasu Salinin jatkosopimus Malagan kanssa on saanut vahvistuksensa. 27-vuotias suomalainen jatkaa Espanjan pääsarjassa ainakin viidennen kauden ajan.

Viime kaudella Salin teki Euroliigassa keskimäärin 5,0 pistettä ja Espanjan ACB-liigassa 8,6 pistettä. Espanjan pääsarjassa heikomman kauden pelannut Malaga pullahti ulos Euroliigasta ja pelaa ensi kaudella Euroliigan alaista Euro Cupia.

− Tahtotilat kohtasivat ja oltiin kumpikin tyytyväisiä toisiimme puolin ja toisin. Pelaajan kannalta on kiitollinen tilaisuus päästä tuttuun ympäristöön jatkamaan.

Malaga oli oivallinen kohde myös suomalaisille koripallofaneille, jotka saattoivat yhdistää Espanjan aurinkorannikon ja nähdä samalla Susijengin luottopelaajan tositoimissa.

− Aina vaihtopenkillä istuessa kuului penkin takaa ”Sasu kentälle!”-huutoja. Oli kiva nähdä Suomen lippuja katsomossa kentälle juostessa. Malagan lähiympäristössä asuu paljon suomalaisia, jotka antoivat mukavan ekstrabuustin kauden aikana, Salin kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.