Petteri Koponen lähellä sopimusta Italiaan

Paikallislehti La Gazzetta di Reggio kertoo, että Susijengin monivuotinen tähtipelaaja Petteri Koponen on siirtymässä Serie A:n Reggio Emilian joukkueeseen.

Koponen ei ole tällä kaudella toistaiseksi pelannut vielä yhtäkään peliä, kun suomalaisella on voimassa oleva sopimus Bayern Münchenin kanssa, mutta saksalaisseura ilmoitti jo kesällä, että he eivät enää jatkossa tarvitse Koposen palveluksia.

Italialaismedian mukaan nyt Koposen pitäisi liittyä uuteen joukkueeseensa maanantaina ja samalla lopulliset neuvottelut Bayernin kanssa sopimuksen purkamisesta jatkuvat.

Tilanne on ollut maajoukkueen takamiehelle ongelmallinen, kun 32-vuotiaana hieman heikomman kauden jälkeen rahallinen korvaus uudesta sopimuksesta ei ole lähelläkään Saksan vuosista tienattua palkkaa. Samalla palkanmaksu Bayernilta päättyy samalla hetkellä, kun Koponen tekee uuden sopimuksen.

Reggio Emilia on tällä hetkellä Serie A:ssa kahdeksantena. Sarja on Koposelle tuttu, sillä hän pelasi Serie A:ta Virtus Bolognan joukkueessa aiemmin vuodet 2008 – 2012.