Koripallo.com
Viestejä
1 944
Välivuodelta alkaa maistua.

Ens vuonna sitten uudemmasti.

Tai no, vielä ehtis pistää jonkun vaihtoon. Kateeks käy Vilppaan kiinnittäessä kaiken maailman grändisoneja.
 
Viestejä
1 635
Eihän tuo nyt kauhean paljon luottamusta herättänyt. Hyökkäyksessä täysin 1-1 pelaamisen varassa, joukkue hyökkäyksestä ei saatu mitään, kun joka toinen syöttö ja skriini sen ratkaisevan puolimetriä vino. Pakissa taas puuttui joko luotto tai konsepti, autettiin, kun ei olisi tarvinnut ja jäätiin katselemaan kaveria, kun odotettu apu ei tullutkaan. 1-1 Grant on kova, Ohams Ok ja Renellä ei vaan ehkä ihan enää riitä. Coleman 30min, 2p kuudella heitolla ja 4 levyä. Herää kysymyksiä, mitä siellä MJ tauolla on tehty ja kuinka kurssi oikaistaan.

Sitten ne posi puolen jutut. Timin juhlistaminen meni kivasti. Aikaa korjausliikkeisiin on vielä, konttaaminen kannattaa hoitaa alta pois tässä kohtaa ja vielä on se finaalien kotietukin täysin otettavissa. Jatkosarjaa 6 peliä ja 4 viikkoa jäljellä. Uusia kavereitakin vielä saisi tuoda. Tosin alkukauden ja Cup:n lento voi luoda ajatuksen, että tämänkin materiaalin pitäisi hyvin pelatessaan riittää. Nykytasolla suorittavaa jengiä ei yksi Caroll luokan skoraaja pelasta.

Keskiviikkona vastassa taistelunäätä kotiluolassaan. Hieno mahdollisuus kääntää kurssia kohti valoisampaa kevättä.
 
Viestejä
1 635
Harmillinen loukkaantuminen pelaajan kannalta, meni ainakin itseltäni täysin ohi pelissä ja herra taisi pelatakkin loppuun saakka suht normaalin näköisesti. Näytöt tulevaa kautta varten lienee kuitenkin annettu, toivottavasti puukkoa ei tarvita.

Jengin kannalta ajankohta jatkosarjaa ja siinä kurssin kääntämistä ajatellen haastava, pleijareita ajatellen sitten taas on aikaa juuri ehkä tarpeeksi ajaa uusi korvaaja sisään, kunhan mies löytyisi nopeasti. Nikkarisen rooli ja kuorma kasvaa vähintään lyhyellä aikavälillä melkoiseksi, toivottavasti pysyy ehjänä.

Mielenkiintoista nähdä millainen korvaaja Grantille löydetään. Koska huilauttavaa pointtia ei Nikkariselle ole (eikä kotimaisista sarjoista voi enää huilauttajaa saada) lienee jonkun sortin kombo takamies tulossa. Jos valinnanvaraa löytyy, ehkä iso koko ja puolustuspään osaaminen korkeammassa arvossa kun skoraus. Markkinan määrästä ja laadusta ei kyllä mitään käsitystä.
 
Viestejä
149
Parhaimmillaan Grant avasi 1v1-taidoillaan hyvin peliä muille ja pystyi taikomaan tyhjästä jotain. Mutta kieltämättä ailahteleva ja välillä menetysherkkä. Toivon kyllä isolation-osaamista myös korvaajalta koska sitä ei löydy liikaa nyky-Gullsista.
 
Viestejä
1 635
Tämä löytyi jostain muistin syövereistä. Missähän kunnossa mies on ja joko bussielämää on tullut ikävä? Muita mielenkiintoisia (ja suunnilleen yhtä vakavia) pohdintoja voisivat olla viime kauteen lopettaneet kotimaiset takapelaajat. Siirtorajahan meni kiinni vaan M1db-Korisliiga pelaajilta. Vieläkö MVA:n polvissa olisi 5-8min/peli yhden kevään?
 
Viestejä
1 635
Ehkä voidaan muistella sitä Renen viime kauden loukkia. Aika vaarattoman näköinen kolhaisu pelin alkupuolella, pelasin matsin loppuun ja sitten 2kk telakalla. Toisaalta mistä sitä koskaan tietää, voihan siellä olla vaikka mitä aina taustalla.

Tänään sitten Nokia, Lassille lienee tarjolla täydet 40minuuttia, jos ei tällä kertaa tarvitse auenneen silmäkulman tms takia mennä vaihtoon kääntymään. Pisteiden hakeminen vaatisi selkeää venymistä, mutta toisaalta pelaamaan pitäisi päästä melko paineetta. Sarjataulukkoa ja lopun otteluohjelmaa silmäillessä tärkeintä lienee parantaa yleistä peli-ilmettä, pitää miehet ehjinä ja keskinäisten otteluiden kori-ero kurottavana viimeiseen koti kohtaamiseen.
 
Viestejä
1 635
Aina ei tarvii olla hyvä voittaakseen, joskus riittää, että on vähemmän huono. Lokkien peli näytti kyllä pirteämmältä ja voitto kotietu kamppailussa kelpaa, mutta näädät olivat kyllä aivan unessa suuren osan pelistä.

Coleman pelasi alussa kivasti, kun heitto tippui, loppua kohden jäi sitten taas ehkä vähän varjoon Ohams Nikkarinen kaksikon suoritusten varastaessa valokeilan. Sitä jäin tosin miettimään, että osuvatko Ohamsin skriinit jotenkin kovin heikosti, vai olivako Nokialaiset vaan kovin hyviä ne kiertämään?
Lauantaina Kauhajokiset saapuvat Kisikselle. Jatkuuko positiivinen vire vai vaipuuko jengi takaisin alhoon? Jos uusi pelaaja halutaan ehti vielä ajaa sisään (varsinkin pointiksi) lienee ensi viikon Joensuun visiitti jonkun sortin raja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös