Koripallo.com

Korihait 2023-2024

Viestejä
10
Eipä vilppaan älämölö porukka ollut mitään ilmottanut tulostaan. Tuo pääty ollut aina korihaiden faniporukan. No, mutta eipä nuo vilppaan pelaajatkaan mistään järkevimmästä päästä ole nii kuin kannnattajatkaan ;)
Kummasti toimari ite oli kuitenkin ekana vastassa ennaltailmotetun lippumäärän kanssa :D Seura itekki somessa tiesi ja mainosti et vierasfaneja tulossa
 
Viestejä
1 650
Syksyn harkkapelit jo näytti että UU paketti tulee olemaan ainakin alkukaudesta uomissaan, Bojan on nyt sarjan ykköstakamies ja kahden pitkän sentterin ominaisuudet Bojan ulosmittaa täydellisesti ja tasaiset muut jenkit hoitavat hommansa. Ilo katsella tätä peliä ja onnittelut Vilppaan kaatamisesta.
 
Viestejä
130
Hienoa duunia UKIssa koripalloillusesti! Mutta ei pysty ymmärtämään mikä oman elämänsä vitsiniekka tämä kuuluttaja oikein on.... Asiatonta ja epäkunnioittavaa kommentointia tilanteesta toiseen, jonkun isomman tahon pitäisi ottaa tuohon kantaa välittömästi.
 
Viestejä
3 144
Sitä Savolainen kritisoi että Korihait ei ollut varannut vierasjoukkueen kannattajille paikkoja niinkuin yleensä on tapana. Mikä kyllä on vähän outoa ja epäammattimaista.
 
Viestejä
514
Lounaismurteisella pessimismillä torstaipäivään:

Nautitaan nyt kun voidaan, sillä ensi kaudella liigan parhaimmasta kotimaisesta kaksikosta Aalto viedään rahalla lakeuksille ja Bojanilta loppuu menetyskauden jälkeen bensa ja moti, lyö tossut naulaan.:p
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös