Koripallo.com

Läntinen III divari

Pele

Kale sanoi:
Totuuden nimessä on sanottava että ei Kesäterää helppo ole voittaa olkoon kitinä sitä tai tätä.
Osaavat ne hieman vielä pelatakin vaikka tossu painaa !

Toinen totuus on, että kitiseminen ja vastustajan fyysinen ja henkinen kuumentaminen on Kesäterän erikoisosaamisalue. Sitä on vaikea sanoa, onko se tahallista vai tahatonta, mutta olisi ikävää ajatella, että kypsässä iässä olevat miehet käyttäytyvät kuin itsensä hallintaa vielä opettelevat pikkupojat.
 

Ehkä

Kale sanoi:
Hurjaa huhua että Kesäterän kitisevät äijät saavat hieman nuorempaa ja liikkuvampaa kalustoa?!?! Ihan SM-tason äijiä tuloillaan?!?!

Terho, Nieminen...
 

Jarru

Ehkä sanoi:
Terho, Nieminen...

Kuulin ihan toista huhua. Terho, Nieminen, Forslund ja Heinonen mahdollisesti NamikaBaskettiin ensi kaudella. Siihen vielä huippukunnossa olevas Saviniemi mukaan niin mitä tästä tuleekaan?? Ei varmaan mitään!! ;D
 

Ehkä ei

Jarru sanoi:
Kuulin ihan toista huhua. Terho, Nieminen, Forslund ja Heinonen mahdollisesti NamikaBaskettiin ensi kaudella. Siihen vielä huippukunnossa olevas Saviniemi mukaan niin mitä tästä tuleekaan?? Ei varmaan mitään!!  ;D

Tietämättömille kerrottakoon, että Namika Basket = Sixty ensi kaudella ja entinen Sixty lienee divarissa pelkkä TuNMKY.
 

onko järkee?

kuulemma koko salpan viime kauden 2. div-joukkue siirtyy ns kakkos-joukkueeseen? mitä ihmeen järkeä, kun ne voitti kaikki 2. divarissakin? tämä huhu ei voi pitää paikkaansa. ihan päätöntä!

pitääkä muka paikkansa???
 

Hermannin elevatori

Ei kai ny sentää koko joukkue, mut Sateliteksen runko pysyy jokseenkin samana kun viime kaudella. Toki siihen on muutama pelaaja tyrkyl, mutta neuvottelut ovat vielä pahasti kesken...

Luulen kuitenkin, että Satelliteksen keski-ikä ja paino nousee hivenen ens kaudeksi ;)

Syksy tuo mukanaan muutoksen tuulia.
 

Kuuppa tyhjä?

Kuuppa taitaa olla melkoisen himmeenä, mikäköhän mahtaa olla topicci?
 

Salo

Kaupungilla liikkuu niin paljon huhuja siitä ketä olisi siirtymässä Salpan 2:een, että jos niistä edes puolet on totta niin nousu tulee varmasti. Meinaako Salpa sitten pelata kahdella joukkueella 2divaria??
 

teekootee

Salo sanoi:
Kaupungilla liikkuu niin paljon huhuja siitä ketä olisi siirtymässä Salpan 2:een, että jos niistä edes puolet on totta niin nousu tulee varmasti. Meinaako Salpa sitten pelata kahdella joukkueella 2divaria??

Ei meinaa. Ei hehkuteta sitä Satellitesia nyt liikaa, ne pelaa voittaakseen, mutta ei noususta.
 

Hermannin elevatori

Satelliteksen kauden ensimmäinen matsi on muuten ens tiistaina Lohjaa vastaan n klo 19 u-talo. Lohjan pelaaja-valmentajan toimii kulttimaiseen Salon seudulla noussut Allu "Love" Iltanen !

Satellites ei ole nousemassa kuin Mollyn portaita ylös ! Nii ja voi sieltä 3-divarista neloseenkin tippua.
 

Lynin Poke

Hei!

Miltäs KY-Sportin kokoonpano näyttää? Ei ole poikia paljon radalla näkynyt. Tosin olen ollut kuukauden päivät muissa maisemissakin...

-Lynin Poke
 

onks tietoo...??

Et millasel porukal mesuca on lähös sarjaan tulevaan kauteen...???
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös