Susijengi-veteraani Tuukka Kotti jatkaa Seagullsissa

Korisliiga runkosarja: Seagulls vs KTP 05/04/2019

Helsinki Seagulls on tehnyt 38-vuotiaan Tuukka Kotin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Susijengin luottosentteri on jatkanut Korisliigassa lähes yhtä vakuuttavaa menoa kuin edellisellä palkintosateeseen päättyneellä kaudella.

Kotti on tällä kaudella pelannut Seagullsissa noin puoli tuntia per ottelu 13,1 pisteen ja 9,1 levypallon keskiarvoilla. Viime kaudella Kotti palkittiin kauden päätteeksi Korisliigan parhaana kotimaisena pelaajana ja vuoden puolustuspelaajana.

Jo kaudella 1997-1998 pääsarjauransa aloittanut Kotti on edustanut Suomen maajoukkuetta peräti 234 ottelussa ja pääsarjapelejäkin on yli 350.

− On ollut hienoa olla osa Seagulls-perhettä viimeiset kaksi kautta ja olen erittäin kiitollinen, että saan jatkaa taistelua lokkipaidassa myös ensi kaudella. Intoa ja energiaa riittää edelleen yllin kyllin niin kentälle kuin taustoille.

− Tämän sopparin myötä on nyt kiva siirtää keskittyminen kauden tärkeimpiin peleihin. Nähdään Kisiksellä maanantaina, Kotti kertoi seuran tiedotteessa ja viittasi perjantaina alkaviin pudotuspeleihin ja Seagullsin maanantaiseen kotipeliin Kisahallissa.

− Tuukan CV hakee Suomessa vertaistaan ja on mahtavaa saada pitää hänet Seagullsissa. Meidän yhteinen Pantteri-jahtimme alkoi jo vuosia sitten Loimaalla.

− Tuukka on pelaajana pyytetön puurtaja, joka omalla esimerkillään motivoi jokaista tekemään työnsä hyvin. Hienoa, että hän on meidän jengissä, Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho kertoi.