NBA

NBA-pelaaja sekosi tappion hetkellä – heitti katsojia pallolla päähän

Yhtenä ennakkosuosikkina NBA-kauteen lähtenyt Milwaukee Bucks pullahti pudotuspeleistä ulos torstina. Bucksiin kesken kauden kaupattu 35-vuotias veteraanipelaaja Patrick Beverley menetti harkintakykynsä totaalisesti tappiopelin päätöshetkillä ja sen jälkeen.

Bucks hävisi Indiana Pacersille ratkaisevan kuudennen ottelun Pacersin kotikentällä. Kun Bucksin supertähdet Giannis Antetokounmpo ja Damian Lillard olivat loukkaantuneina, käytti Pacers tilanteen hyväksi ja voitti pudotuspelisarjan ensi kertaa vuosikymmeneen.

Vierasjoukkueen vaihtopenkin takana istuneet kotikannattajat saivat tuntea osansa vierasjoukkueen Patrick Beverleyn hermostumisesta vain muutama minuutti ennen pelin päättymistä.

Kokenut takamies heitti ensin voimalla koripallolla yhtä naiskatsojaa päähän. Pallo palautettiin Beverleylle, kun tämä esitti omin elkeinsä kyseessä olleen vahingon. Välittömästi perään Bucks-pelaaja kuitenkin sinkosi pallon kohti toista katsojaa.

Kummatkin fanit vaikuttivat selvinneen tilanteesta ilman vammoja, mutta varsinkin katsojaa päähän osunut heitto oli täysin poikkeuksellinen ja vaarallinen tapahtuma.

Beverley itse kertoi omassa sosiaalisessa mediassaan, että syy oli katsojissa.

– Ei ollenkaan reilua. Huutelua yhden fanin ja meidän joukkueemme välillä koko illan. Me varoitimme tästä ja pyysimme apua koko illan. Ei reilua, Beverley sanoi.

TNT-kanavan studiolähetyksessä NBA-legenda Charles Barkley tuomitsi tilanteen täysin, kun studionelikko kävi videolta läpi tapahtumaketjua.

Ottelun jälkeen Beverleyn sekoilu jatkui, kun tämä kieltäytyi vastaamasta median edustajien kysymyksiin elleivät nämä kertoneet olevansa hänen oman podcastinsa tilaajia. Pelaaja käski myös yhtä toimittajaa poistumaan tilanteesta.

Useat toimittajat kertoivat myöhemmin omista kokemuksistaan Beverleyn kanssa aiemmin kaudella, ja että hän on kieltäynyt keskustelemasta, elleivät toimittajat ole ilmoittaneet olevansa podcastin tilaajia.