Susijengin arvosanat: Wilson laumanjohtajana Ranska-voitossa

Susijengi kaatoi Ranskan Espoossa loppuunmyydyn kotisalinsa edessä elintärkeässä MM-karsintojen toiseksi viimeisessä ottelussa. Kolmen pisteen voitto Venäjästä sunnuntaina vieraskentällä takaisi Suomelle MM-kisapaikan.

Suomen ja ottelun ylivoimainen kingi oli Susijengin pelintekijä Jamar Wilson 29 pisteellään. Koko Susijengin taisteleva puolustusilme ja suoritus sai lähes pelkästään positiivisia merkintöjä.

Susijengin Ranska-ottelun arvosanat

🐺 🐺 🐺 Jamar Wilson: Fantastinen ottelu. 29 pistettä ja otti joukkueen reppuselkäänsä päätösneljänneksellä. Ulvovan upea suoritus kotiyleisön edessä.
🐺 🐺 🐺 Sasu Salin: Tiukassa pidossa ja kolmoset eivät uponneet parhaalla prosentilla. Silti erittäin hyvä ilta ja tärkeä mies varsinkin puolustuspäässä.
🐺 🐺 🐺 Alexander Madsen: Illan yllättäjä. Loistavaa puolustuspeliä Ranskan köriläitä vastaan.

🐺 🐺 Topias Palmi: Avauspuoliajalla tuli kentälle itseluottamus tapissa. Tärkeitä pisteitä silloin, kun Susijengi niitä kaipasi. Jäi toisella puoliajalla liiaksi penkille.
🐺 🐺 Tuukka Kotti: Veteraani teki sen mitä yhä pystyy ja teki sen parhaalla omalla tasollaan. Pyyteettömän ammattilaisen ilta.
🐺 🐺 Mikael Jantunen: Hyvää levypallopeliä ja energiaa kentälle, mutta ei vielä ottanut niitä seuraavia askeleita aivan kirkkaimpiin parrasvaloihin.
🐺 🐺 Juho Nenonen: Vain neljä minuuttia peliaikaa, mutta pari kuppia ja paini Mathias Lessortin kanssa kuin oltaisiin oltu Pohjanmaan molskeilla.

🐺 Carl Lindbom: Ei kyennyt pelaamaan itseään avoimeksi ja jäi hyökkäyksessä sivustakatsojaksi, mutta ei epäonnistunutkaan minuuteissaan.
🐺 Shawn Huff: Kapteenilta perusvarmaa peliä, mutta vajaamiehinen olisi kaivanut Huffilta enemmän – mihin mies pystyykin parhaimmillaan.
🐺 Antti Kanervo: Pitkälti samat sanat kuin Lindbomin kohdalla. Ei pettänyt.

Ilari Seppälä: Joukkueen ainoa epäonnistuja. Tuli arasti peliin sisään, ei saanut mitään aikaiseksi ja keräsi Susijengin kehnoimman plusmiinuksen (-11).