Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
2 336
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Ilta-Sanomista löytyi pikku juttu Markkasen heiton katoamisesta. https://www.is.fi/koripallo/art-2000005507485.html?ref=rss

Esim. näin

"Valmentaja Fred Hoiberg kertoi ottelun jälkeen käyneensä viime päivinä palaveria Markkasen kanssa heikentyneestä osumatarkkuudesta. Valmentaja ja suojatti kävivät läpi heittoteknisiä asioita, joilla Markkasen heitto haluttiin takaisin urilleen.

– Näytin hänelle videolta pari heittoa viime otteluista, joissa hänen tasapainonsa ja laskeutumisensa hyppyheitosta olivat parempia. Ja nyt hänen temponsakin oli parempi, Hoiberg sanoi."


Ja

"Indiana-voiton jälkeen Markkanen myönsi, että raskas tahti on painanut jaloissa, ja se vaikuttaa heittopeliin. Hän arvosti valmentajan neuvoja.

– Halusin palata siihen, mitä tein alkukaudesta, Markkanen sanoi ja viittasi Hoibergin neuvoon paremmasta tasapainosta.

– Olen ollut vähän väsynyt, ja heittoni ovat jääneet lyhyiksi – olen nojannut eteenpäin hieman. Emme muuttaneet mitään. Katsoimme vain vähän hommia nauhalta ja yritimme korjata nyt ilmenneen ongelman, Markkanen analysoi."


Onpahan ollut tehokas videosessio!
 
Viestejä
817
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Mikä ihme heitto tuo G liiga lisäminuuttien toivossa oli?

Faktat: joukkueensa toiseksi eniten minuutteja. Rookieista vain Lonzo Ball ja Ben Simmons pelaa enemmän. Lisäminuutreja kaivataan G liigasta?

Järjetön ajatus.
 
Viestejä
14
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Vai saa Markkanen liian vähän peliaikaa ja pitäisi laittaa G-liigaan kehittymään. Pelannut 29.5 minuuttia per peli ja täällä joku vaatii lisää peliaikaa tai paikkaa G-liigaan. Huh huh. Ei varmaan olisi järkevää peluuttaa yhtään enempää kun kuorma on nytkin melko kova.
 
Viestejä
2 336
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Tänään muuten Nelosella 22:30 ihan normi telkkarissa Wizards vs. Bulls. Että jos ei ole tarvettta lähteä kurkkimaan ilotulituksia, niin vaihtoehtoista ohjelmaakin on tarjolla vuoden vaihtumiseen.


Bleacher Reportissa oli toissapäivänä kiinnostava NBA:n "Power Ranking" (tehty ennen Bullsin vakuuttavaa voittoa Pacersista). Sen mukaan Bulls on tällä hetkellä sarjan 18. kovimmassa iskussa. Tankkaa siinä nyt sitten.

http://bleacherreport.com/articles/2751071-nba-power-rankings-golden-state-warriors-claim-top-spot-entering-2018

Bullsin omilla sekä fanisivustoilla alkaa nähdä spekulointeja siitä, että miten kauas ensi kesän draftissa jäädäänkään varauskärjestä ja onko plan-B:tä olemassa?

Tavallaan surkeintahan olisi jos nyky-Bulls venyisi tällä porukalla juuri sinne samaan keskikastiin (pleijarirajan tuntumaan) jonne se oli viime vuodet jumittanut ja josta tankkaamalla piti nimenomaan päästä pois tippumalla ensin muutamaksi vuodeksi pohjalle ja nousta sieltä sitten freesin nuoren joukkueen kanssa aidosti kärkeen.
 
Viestejä
726
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Juuri huomasin tuon Neloselta tulevan illan matsin. Hienoa ja kiitos Neloselle! Itseäni ei raketit ja jollekin päivälle merkityt väkinäiset juhlimiset kiinnosta. Hienoa että tuli yllättäen näin mielenkiintoista katsottavaa.
 
Viestejä
631
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Vitalstatistix sanoi:
Tavallaan surkeintahan olisi jos nyky-Bulls venyisi tällä porukalla juuri sinne samaan keskikastiin (pleijarirajan tuntumaan) jonne se oli viime vuodet jumittanut ja josta tankkaamalla piti nimenomaan päästä pois tippumalla ensin muutamaksi vuodeksi pohjalle ja nousta sieltä sitten freesin nuoren joukkueen kanssa aidosti kärkeen.

Tankkaamistahan harrastetaan, että löydetään draftistä hyvät pelaajat rebuildiä varten. Mutta jos löydät jo ne hyvät pelaajat kaupatessasi ne edelliset hyvät niin tarviiko tankata? Entä jos Bulls päättäkin tehdä nopean rebuildin. Jos Bulls jatkaa nykyistä tahtia ja päätyy playoff viivan tuntumaan tai sen ylle, niin kannattako Mirotic:iä kaupata, kuitenkin ensi kauden palkkatilanne on se, että heillä on varaa ensi kesänä hankkia kaksi max vapaa agenttia ilman, että menettäisivät yhtäkään nykyistä avainpelaajaa. Miltä kuulostaisi Durant ja LeBron lisänä nykyiseen rosteriin? Nykyisistä avain pelaajista vain Nwaba ja Lavine ovat ensi kesänä vapaita agentteja, mutta rajoitettuja sellaisia ja käsittääkseni, heidän sopimukset saavat viedä Bulls:t yli palkkakaton, kunhan vaan ne tehdään vapaa agenttien sopimuksien kirjoittamisen jälkeen.

Ja ennenkuin joku alkaa kommentoimaan, ettei Durant ja LeBron lähde mihinkään, niin siihen minäkin uskon, mutta teoriassa mahdollista.
 
Viestejä
2 336
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Jotkut koiranleuathan veistelee jo, että tämä on taas yksi osoitus siitä, ettei GarPax todellakaan osaa tehdä mitään oikein. Ensin jahdataan voittoja kynsin hampain: ostellaan isopalkkaisia tyyppejä joista ei ole mihinkään sekä tehdään umpisurkeita treidejä (myydään helmet ja ostetaan rihkamaa) - ja menestys valuu ohi vuosi toisensa jälkeen. Sitten kun päätetään tankata ja pitäisi rakentaa joukkue joka häviää, niin siinäkin epäonnistutaan. GarPaxin Bulls on niin huono, ettei se osaa edes hävitä silloin kun front office toivoo niin.

Ehkä joku kuiskasi Dunnin korvaan eilisen Wizards-pelin lopun aikalisän aikana, että älä missään nimessä syötä kenellekään joka osaa heittää kolmosia vaan ota mahdollisimman epätoivoinen pitkä kakkonen? ;D

HugiM sanoi:
Tankkaamistahan harrastetaan, että löydetään draftistä hyvät pelaajat rebuildiä varten. Mutta jos löydät jo ne hyvät pelaajat kaupatessasi ne edelliset hyvät niin tarviiko tankata? Entä jos Bulls päättääkin tehdä nopean rebuildin.
...
ensi kauden palkkatilanne on se, että heillä on varaa ensi kesänä hankkia kaksi max vapaa agenttia ilman, että menettäisivät yhtäkään nykyistä avainpelaajaa.

Kyllähän kahdella staralla voisi päästä pitkällekin, mutta olisiko se viisasta (vrt. viime kausien kokeilut)? Tuohon Bullsin rosteriin mahtuisi kyllä oikein mukavasti neljän vuoden halpis-diilillä joku Luka Doncic, DeAndre Ayton, (ehjä) Michael Porter tai Trey Young - tai Mohamed Bamba. Että olisi tuo oma nuorisopohja hiukan vahvempi ennen kuin lähdetään ostoksille. Taitaa vaan olla niin, ettei Bullsin varausnumerolla päästä näihin tällä hetkellä Bullsille parhaiten sopivilta näyttäviin junnuihin käsiksi.

Toisaalta vapailta markkinoilta Dunnin ja LaVinen tasoisia ostoksia tuskin saa aikaiseksi ilman Butlerin tasoista myytävää - jollaista Bullsilla ei nyt ole. Ellei sitten satu asettumaan tähdet oikeille kohdilleen: joku tällä kaudella menestysnälkäinen joukkue tarvii kipeästi heittävää isoa laituria (esim. loukkaantumisten vuoksi) ja Mirotic jatkaa hulppeita otteitaan - "pakkoraossa" toinen joukkue luopuu jostakin nuoresta lupauksestaan Miroticia vastaan. Tai Bulls ottaa jonkun palkkakattonsa kanssa ahdinkoon joutuvan seuran "roskadiilin" kontolleen jotakin nuorta prospektia vastaan.
 
Viestejä
726
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Kyllähän NBA on aivan eri tason katsottavaa viihdettä mitä koris Euroopassa. Iso ero yksilötaidoissa ja valmennuksen oikea suhtautuminen korikseen johtaa siihen. Bradley Beal oli selvästi MOM ja näinhän se on että paras yksilö vs paras yksilö ratkaisee aika pitkälle voittajan.
 
Viestejä
631
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

vapaamuurari sanoi:
Kyllähän NBA on aivan eri tason katsottavaa viihdettä mitä koris Euroopassa. Iso ero yksilötaidoissa ja valmennuksen oikea suhtautuminen korikseen johtaa siihen. Bradley Beal oli selvästi MOM ja näinhän se on että paras yksilö vs paras yksilö ratkaisee aika pitkälle voittajan.

Tässä ottelussa oli vaan iso ero siinä miten noille yksilöille luotiin ne paikat. Toinen joukkue pelasi iso-pelin takamiehelleen, joka sitten otti puolietäisyys kakkosen suoraan kuljetuksesta. Toinen joukkue taasen teki useamman pallottoman skriinin parhaalle pelaajalleen, joka pallon saadessaan oli sitten täysin vapaa. Kummassakin tapauksessa heittohan pitää laittaa sisään, mutta toinen noista menee sisään 50% varmuudella ja toinen 33% varmuudella. Yksittäisessä pelissä voi kumpi tahansa voittaa, mutta kyllähän tuo 50% vaihtoehto pitkässä juoksussa tuo joukkueelle enemmän voittoja.

NBA:n ja Euroopan peli on erilaista, NBA:ssa on yksilöt tähtenä ja valmennus on laitettu tukemaan tätä yksilön tähteyttä. Euroopassa taasen peli on valmennus painotteista ja pelaajat on laitettu tukemaan tätä. Tällöin ei yksilötkään välttämättä nouse niin paljoa esille kuin NBA:ssa ja eihän kyllä niitä myöskään nosteta lehdistössäkään niin paljoa esille kuin NBA:ssa, jossa yksilöitä hehkutetaan ansaitsevat he sen tai ei.
 
Viestejä
1 215
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Realisti sanoi:
Siis Bullshan ei pelaa huonosti odotuksiin nähden.. Välillä jopa ihan ok meininkiä, mutta kun rosteri on valovuoden heikompi melkeinpä jokaista vastustajaa..
Ainoat, jotka voi huoletta pitää kentällä ovat Markkanen ja Lopez, ja jos he jaksaisivat pelata 48 minuuttia Bulls napsisi enemmän voittoja. Dunn on siinä rajoilla (yksi peli nähtynä)
Muut väläyttelevät silloin tällöin, mutta melkeinpä kaikkia vaivaa juuri itsekkyys / peliälyn puuttuminen. Tiedä sitten miten Lavine sekoittaa / parantaa soppaa..

Joka tapauksessa on muistettava, että häviöitähän Bulls lähti keräämään, toivottavasti vaan vaan suuri yleisö jaksaa kiinnostua näiden pelien seuraamisesta ja Markkanen jatkaa hyviä otteitaan.

No niin no niin... Hyvinhän tämä kyllä menee ja Dunn pelaa hyvin.. Katsotaan mitä LaVine tuo tullessaan ja mahdolliset pelaajakaupat..

Tällä hetkellä voitetaan sen verran pelejä, että katsoja lehtereillä ja kotona pysyvät hommassa mukana
 
Viestejä
101
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

HugiM sanoi:
Kummassakin tapauksessa heittohan pitää laittaa sisään, mutta toinen noista menee sisään 50% varmuudella ja toinen 33% varmuudella. Yksittäisessä pelissä voi kumpi tahansa voittaa, mutta kyllähän tuo 50% vaihtoehto pitkässä juoksussa tuo joukkueelle enemmän voittoja.

Noilla luvuilla saa sadasta heitosta 100 ja 99 pistettä, ei siis kovin merkittävä ero.

Basketball-referencen https://www.basketball-reference.com/leagues/NBA_stats.html mukaan todelliset prossat on n. 51 ja 36, jolloin kolmoset jo parempi vaihtoehto (102 ja 108).
 
Viestejä
726
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

HugiM sanoi:
Tässä ottelussa oli vaan iso ero siinä miten noille yksilöille luotiin ne paikat. Toinen joukkue pelasi iso-pelin takamiehelleen, joka sitten otti puolietäisyys kakkosen suoraan kuljetuksesta. Toinen joukkue taasen teki useamman pallottoman skriinin parhaalle pelaajalleen, joka pallon saadessaan oli sitten täysin vapaa. Kummassakin tapauksessa heittohan pitää laittaa sisään, mutta toinen noista menee sisään 50% varmuudella ja toinen 33% varmuudella. Yksittäisessä pelissä voi kumpi tahansa voittaa, mutta kyllähän tuo 50% vaihtoehto pitkässä juoksussa tuo joukkueelle enemmän voittoja.

NBA:n ja Euroopan peli on erilaista, NBA:ssa on yksilöt tähtenä ja valmennus on laitettu tukemaan tätä yksilön tähteyttä. Euroopassa taasen peli on valmennus painotteista ja pelaajat on laitettu tukemaan tätä. Tällöin ei yksilötkään välttämättä nouse niin paljoa esille kuin NBA:ssa ja eihän kyllä niitä myöskään nosteta lehdistössäkään niin paljoa esille kuin NBA:ssa, jossa yksilöitä hehkutetaan ansaitsevat he sen tai ei.
NBA:ssa aivan toisenlaiset resurssit valmennuksella, eurooppalaista kuvitelmaahan on myös että euroopassa olisi paremmat valmentajat myös mitä nhl:ssä on. USA on halutessaan tuhonnut eurooppalaiset vastustajat olemattomille pisteille, eurooppalaisethan eivät muuta yritäkään eivätkä onnistu siinä siitä huolimatta. Siellä missä on lajin parhaat urheilijat on aina myös paras valmennus. Huonoon materiaaliin perustuva puolustukseen panostaminen tuo varmasti sillä hetkellä parempia lopputuloksia joukkueella, toisaalta se vie sen mahdollisuuden urheilijoiden kehittyä paremmiksi. Jos käytössä on huippuyksilö niin kaikki muu kuin hänen vahvuuksien kautta pelaaminen on melkoisen järjetöntä, joukkuepelaamisen korostamisella viedään parhailta lahjakkuuksilta se mahdollisuus kehittyä paremmiksi. Itsekästä ajattelua huonolta valmentajalta joka ei kykene käsittämään kokonaiskuvaa laajemmin. Puolustaminen on aina huomattavasti hyökkäämistä helpompaa, siinä vaiheessa kun lähtee vääristyneesti ajattelemaan niin tunnustaa jo että on huonompi etukäteen. Slovenia voitti euroopan mesteruuden, valmentaja ammentaa oppinsa nba:sta ja Dragicin ja Doncicin yksilöosaamisen varaan menestys rakennettiin.
 
Viestejä
631
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

vapaamuurari sanoi:
NBA:ssa aivan toisenlaiset resurssit valmennuksella, eurooppalaista kuvitelmaahan on myös että euroopassa olisi paremmat valmentajat myös mitä nhl:ssä on. USA on halutessaan tuhonnut eurooppalaiset vastustajat olemattomille pisteille, eurooppalaisethan eivät muuta yritäkään eivätkä onnistu siinä siitä huolimatta. Siellä missä on lajin parhaat urheilijat on aina myös paras valmennus. Huonoon materiaaliin perustuva puolustukseen panostaminen tuo varmasti sillä hetkellä parempia lopputuloksia joukkueella, toisaalta se vie sen mahdollisuuden urheilijoiden kehittyä paremmiksi. Jos käytössä on huippuyksilö niin kaikki muu kuin hänen vahvuuksien kautta pelaaminen on melkoisen järjetöntä, joukkuepelaamisen korostamisella viedään parhailta lahjakkuuksilta se mahdollisuus kehittyä paremmiksi. Itsekästä ajattelua huonolta valmentajalta joka ei kykene käsittämään kokonaiskuvaa laajemmin. Puolustaminen on aina huomattavasti hyökkäämistä helpompaa, siinä vaiheessa kun lähtee vääristyneesti ajattelemaan niin tunnustaa jo että on huonompi etukäteen. Slovenia voitti euroopan mesteruuden, valmentaja ammentaa oppinsa nba:sta ja Dragicin ja Doncicin yksilöosaamisen varaan menestys rakennettiin.

En omasta mielestä sanonut, että valmennus olisi parempaa Euroopassa. Sanoin vain, että peli on enemmän valmennuspainotteista. Syitä miksi näin on useita, josta historia ja kulttuurilliset erot ovat merkittävimpiä. Olen myös erimieltä siitä, että pelaamalla hyvää joukkuepeliä mukamas veisi pelaajilta mahdollisuuden kehittyä. Joukkuepelaaminen on taito itsessään, joten sen kehittyminen myös kehittää yksilöä. Tietenkin jos homman lyö överiksi niin silloinhan pilataan kaikki muutenkin. Sama koskee muitakin kehitettäviä taitoja. Suomessa on paljon esimerkkejä, jossa ollaan lyöty joukkuepeli valmennus överiksi ja näitä esimerkkejä löytyy monesta lajista, mutta syypää tuohon ei ole joukkuepelaaminen vaan surkea valmennus. Ja olen erimieltä myös siitä, että puolustus olisi helpompaa, koska koripallo on yksi niistä lajeista, jossa hyökkääjällä on selkeä etulyönti asema, joten puolustuja on tuon takia jo huonommassa asemassa, joten sen saavuttaminen, että puolustus oikeasti vaikuttaa merkittävästi (yli 10%) heiton tarkkuuteen on vaikeata.

Ja kommenttina 'Snow on bamboo leaf' viestiin. Puhuin joukkueen heiton valinnoista, en 2 pisteen ja 3 pisteen yleisistä heittoprosenteista. Oman viestin tarkoitus oli antaa kuva siitä, että toinen joukkue (CHI) pystyi omalla hyökkäyspelillään luomaan heiton, jonka onnistumis% on 33 ja toinen joukkue (WAS) heiton, jossa sama luku on 50%, heitot olisivat saman arvoiset. Niin pitkässä juoksussa se joukkue, joka luo noita 50% heittoja niin voittaa enemmän pelejä. Ja tämä oli merkittävin ero CHI-WAS pelin lopussa ja nyt CHI-POR pelin lopussa, jossa Was/Por pystyi kokoajan luomaan joukkueena paljon parempia heittopaikkoja kuin Chi, jossa Dunn yritti pelata hero-ball:ia ja täten onnistui oikeastaan häviämään pelin lopussa.

Sitten joitakin Bulls kommentteja. Dunn ja Lauri eivät osaa pelata yhdessä. Heidän pyörimisen katseleminen kun ovat samaan aikaan kentällä on kauheata. Ainoat hetket, jolloin heidän peli sujuu keskenään on silloin kun Dunn ei osallistu hyökkäyspeliin. Lauri ja Valentinen peli kahdestaan toimi hyvin ottelun loppupuolella. Muutenkin kummallinen pelin loppu. Mirotic pelasi vain 19 minuuttia, kun taasen Lopez 36 minuuttia. Kummallista, että joukkueen paras pelaaja pelasi noin vähäiset minuutit. Onko jo kauppa tiedossa? Mutta sitä ei vaan voi julkistaa vasta kuin 15 päivä tammikuuta.
 
Viestejä
2 032
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Kyllähän toi loppu näytti, että Hoiberg halusi antaa viime minuutit sille joukkueelle, joka pelaa myös keväällä (ja niille, jotka ehkä pelaavat myös ensi vuonna). Miroticin pois jättämisellä matsi(en) loppuminuuteilla ei oikein ole muuta järkeä. Niin hyvin kuin Lauri pelaakin — junnuksi. (Itse asiassa Zipserkin pelasi eilen hyvin, niin hyvin, että ois hänkin voinut pelata isommat minuutit.)
 

XOX

Viestejä
454
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Samaa mieltä Dunnin hero ballista. Hänelle on nyt varmaan jotenkin iskostunut päähän, että on juuri hänen tehtävänsä ratkaista nämä tiukat matsit, kun muutamassa matsissa on niitä viime hetken (onnistuneita) ratkaisuja ollut ottamassa eikä hän siksi oikein osaa edes katsella muita (järkevämpiä) vaihtoehtoja.

Robin pelasi kyllä ihan hyvän pelin eli ymmärrän sikäli, ettei Mirotic pelannut lopussa (ei sinne kentälle kaikki mahdu samaan aikaan).
 
Viestejä
7 544
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Lopezia varmasti peluutettiin Portland pelissä tuon Nurkicin takia. Harmi, Laurilla pari hyvää jatkoaikakoria, mutta oli sauma ratkaista varsinaisella peliajalla. Lisäksi Laurin mies Aminu rankaisi ikävästi. Tosin Nurkic hoiti kyllä aika hyvin, että Aminulla on tilaa heittää.. Silti nämä tiukat pelit on niitä, mitkä opettaa ja hienoa nähdä että Lauri on näissä mukana ja ei edelleenkään jäädy.
 
Viestejä
2 336
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

XOX sanoi:
Samaa mieltä Dunnin hero ballista. Hänelle on nyt varmaan jotenkin iskostunut päähän, että on juuri hänen tehtävänsä ratkaista nämä tiukat matsit
Dunn sanoi jossakin haastattelussa äskettäin, että hän haluaa olla se pelaaja joka ottaa ratkaisut tiukoissa paikoissa. Hoiberg kehuskeli perään Dunnin itseluottamusta - ihan samoin sanankääntein itse asiassa kun kehuu Markkasen itseluottamusta. Että ilmeisesti on valmentajan lupa kokeilla.

~*~

ESPN:n Nick Friedell sanoi musta osuvasti eilen, ettei Bulls ole niin huono kuin alkukauden 3-20 antoi ymmärtää, mutta ei myöskään niin hyvä kuin mitä äskeinen 10-2 run voisi antaa olettaa. Ja juuri tästä seuraa ongelma.

Bulls on luultavasti sen verran huono, ettei siitä ole ihan tällä tankkauksella vielä pidemmällä tähtäimellä uuden dynastian aloittajaksi. Bullsilla voisi olla varaa ostaa pari staraa ensi kaudeksi ja olla ihan kohtuullisen kova joukkue - mutta miten kova? Pleijarien keskikastia ehkä? Ei riitä organisaatiolle eikä faneille.

Toisaalta Bulls on juuri nyt (+ add LaVine) niin hyvä, että ensi draftin top-pickit karkaa helposti - ja nopeasti - ulottumattomiin, ellei asialle tehdä jotakin pian. Kauppa-ikkuna aukeaakin sopivasti reilun viikon päästä. Friedell ehdotti, että kuka tahansa paitsi LaVine, Dunn, Markkanen ja kenties Nwaba pitäisi voida laittaa tarpeen tullen lihoiksi.

Mutta pian alkaa siis tapahtua.


Jos viime kesän draft oli pointtien paraati, niin nyt kärjessä on tyrkyllä huippulupaus jokaiselle pelipaikalle. Ensi vuoden draft näyttää myöskin olevan todella "top-heavy", mutta ehkä vain viiden-kuuden parhaan osalta. Paljonhan voi tietty vielä muuttua kevään aikana. On musta kuitenkin aika ilmeistä, että tankkaavan joukkueen tulisi olla tuolla top-kuudessa. Eikä sinne pääse kauppoja tekemällä.

Tällä hetkellä Bullsin takana on kuusi joukkuetta (Hawks, Lakers, Grizzlies, Magic, Kings, Mavericks) ja kolme vahvempaa (Suns, Hornets, Nets) on ihan tuntumassa.

Niin lähellä, mutta niin kaukana.

Draft on iso asia, mutta onhan sarjassa toki myös nuoria aliarvostettuja pelaajia joita voi ostaa (vrt. Dunn). Ja onhan Bullsilla omaakin pääomaa "kasvamassa" G-liigassa: Antonio Blakeney tekee Windy City Bullsissa keskimäärin 35 pistettä matsia kohden (tuo on siis oikeasti Blakeneyn kolmentoista pelin keskiarvo - siis keskiarvo!).

Että monenlaisia mahdollisuuksia.

~*~

Mitäs Koripallo.comilaiset ajattelee asiasta?

Millaisen leikkauksen Bulls tarvitsee lähiviikkoina saadakseen top-6 valinnan? Mirotic lähtee, lähteekö myös Lopez? Kenelle olisi kysyntää? Ja ennen muuta, mitä vastaan?

Kannattaisiko hakea myöhempää ekan kierroksen varausvuoroa (Miroticin ja Lopezin kanssa voisi olla kuviteltavissa joukkueelta joka on tarpeeksi kärjessä ja joka ei siten ole niin kiinnostunut myöhäisestä draft-vuorosta)?

Vai kannattaisiko hakea vähälle luotolle / peliajalle päätynyttä nuorta lupausta, tämän kauden "Dunnia" siis? Onko mielessä ehdokkaita?

Tai kannattaisiko hakea liian isolla palkalla pelaavaa, mutta ei liian hyvää, "virheinvestointia" (mahdollisesti veteraania joka voisi toimia nuorten pelaajien isähahmona) ja painostaa sillä vastineeksi joku myöhempi ykköskierroksen varaus (esim. Holiday tai Valentine kahdenkymmenen miljoonan "cap spacen" raivaamiseksi toiselle joukkueelle ja siitä palkinnoksi ykköskierroksen about 20 varaus)? Onko mielessä ehdokkaita?

Muita ideoita?
 
Viestejä
7 544
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Mä toivon, ettei Lopezista hankkiuduta eroon. Bulls tarvii oikean ison oikeita isoja senttereitä vastaan pakki päässä.

Oliskohan tuo se tilastollinen taso, mihin Lauri tällä hetkellä yltää. Heitto näyttää sujuvammalta ja rennommalta tällä hetkellä ja uskon toisella kauden puolikkaalla prosenttien nousevan. Toki voi olla mahdollista, että Lavinen tulo auttaa Lauria saamaan enemmänkin heittoja, mutta vähänveikkaan, että peli pyörii vaan entistä enemmän takurien käsissä. Itse en tykkää tästä, että takuri ottaa 20 heittoa, mutta minkäs teet kun Fred on antanut hyökkäyksen ohjat kerta Dunnille. Niistä ajoista aika harvoin palloa ulos enää pistetään.
 
Viestejä
2 336
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Miroticia ollaan oltu kovasti kauppaamassa Jazziin, mutta kyllähän toisesta kaavailuissa muutaman kerran vilahtaneesta Blazersista löytyisi (mielestäni) kiinnostavampia vaihdokkeja. Siinä missä Jazzin isot miehet on jo enemmän tuota veteraani-osastoa, niin Portlandilta löytyisi tukku vähälle peliajalle jääneitä nuoria isoja pelaajia, kuten vaikka Caleb Swanigan tai Meyers Leonard joita voisi ruinata kaupantekijäisiksi.

Jos ensimmäisen kierroksen varausta pääsisi kinuamaan, niin Jazzilta toki saisi paremman sellaisen - mutta kääntäen, Jazzin kiinnostus antaa sitä pois lie vähäisempi.


Lopezia ei varmaankaan halua kaupata kukaan. Toinen asia sitten on, onko se se hinta mikä Bullsin täytyy hyvästä (omasta) draft-vuorosta maksaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös