Koripallo.com

LrNMKY 2006-2007

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
2
Turunen valitsi seuran päättäjät. Päättäjät valitsivat taas Turusen. Turunen jatkaa, päättäjät saavat lukea lehdestä kun heistä ei ollut mihinkään ja kaikki ovat taas tyytyväisiä. ;D
 

Ketku

JOEN SUU sanoi:
Kyllä täällä todellakin ollaan jälleen peloissaan. Kaikki vastaantulijatkin on tänään tutisseet ja vapisseet kuin haavan lehdet. Ilmeisesti pelosta, eikä kylmästä.

Joo,antaa luusereiden sanailla.Pelkkää katkeraa ja tyhjää helinää.
 
Viestejä
2 147
Lpr sanoi:
Turusen voittanutta ole Suomenmaassa.(sopimukset,markkinointi,valmennus)....


MESTARIT MUISTETAAN!!!hopeat hävitään.....


Turunen on varmasti sopimuksissa ja markkinoinnissa hyvä, mutta valmennuksesta olen kanssasi eri mieltä. Jos hän oikeasti olisi paras valmentaja, niin tunnustusta olisi tullut viimeistään tänä keväänä.

Lpr sanoi:
Meille on ihan vitun sama mitä muualla ajatellaan Turusesta, kaveri on kuitenkin nostanut Lappeenrannan koriksen sille tasolle missä se nyt on ......

Niin on nostanut, mutta lähes täysin muilla kuin valmennustaidoillaan. Moni seura voisi tarvita Turusen kaltaista työmyyrää taustalle, mutta ei valmentajaksi.
 
Viestejä
19 541
Pitääköhän epävirallinen tieto paikkaansa, että Haksa ja Tolvanen hämättiin tekemään sopparit, koska luulivat, että Turunen pitää kerrankin miehekkäästi sanansa luopuessaan kaikesta Namikan toiminnasta? Vai olivatko pojat niin nerokkaita, että älysivät merkkauttaa sopimukseen ns. Turus-pykälän?

Hagman ja Laukkanen lienevät ne Turusen rehellisesti mainitsemat pelaajat, jotka olivat soitelleet ja pyytäneet Mikaa pelastamaan Namikan jälleen kerran.

Ja vilpitön anteeksipyyntöni nimimerkiltä Lpr, koska myönnän jälleen kerran olleeni Turusen suhteen väärässä. Olen nimittäin tutkinut koko iltapäivän Turusen taustoja ja tullut siihen samaan lopputulokseen kuin arvoisa Lpr:kin. Turusta parempaa ja katu-uskottavampaa miestä saa kyllä hakemalla hakea, mutta eipä vaan löydy. Anteeksi siis höperöintini! Ostaisin Mikalta vaikka silmät ummessa käytetyn autonkin, niin luotettavalta hän vaikuttaa.

Ja pyydän anteeksi myös Keijutonnilta olemassaoloani. Anteeksi siis! Kai nyt viimeinkin uskot minun parantuneen ja lopetat aina niin asialliset ja isälliset ohjeesi sekä kommenttisi minulle. Et kai sinäkään mielelläsi minua aina ole ojentamassa? Joku voi muuten alkaa luulemaan, että oletkin oikeasti ihastunut minun kirjoitteluuni. Vaikka voihan se totta ollakin, koska niin uutterasti tunnut minun kirjoitteluani seuraavan, että lähes kaikki asiakommenttisi kohdistuvat juuri minuun. Jos näin on, niin olen todella otettu.

Luuseri-JOE
 
Viestejä
190
Nanna sanoi:
Jos hän oikeasti olisi paras valmentaja, niin tunnustusta olisi tullut viimeistään tänä keväänä.

Pöh. Meriittien puolesta Turusen olisi pitänyt olla ehdottomasti kauden valmentaja joko tällä tai edellisellä kaudella. Lappeenrannan jurottaja, vaan ei ole tarpeeksi polvillaan Helsingin päättäjien suuntaan. Toissa vuonnahan tuo Turusen valitsematta jättäminen kierrettiin antamalla joku ympäripyöreä seurajohtajatunnustus.

Siinä mielessä olen samaa mieltä, että ihan puhtaasti valmentajana Turunen on kaukana parhaasta. Pelaajathan ne keskenään siellä suurimman työn tekee.

Pointti on siinä, että Koripalloliiton valinnat eivät tässä tapauksessa kohtaa meriittejä. Meriiteiltäänhän Turunen on ollut pari kautta kiistatta liigan paras valmentaja.

Menipä vaikeaksi, mutta toivotaan, että joku tajusi.
 
Viestejä
534
[quote Author=-tk-]Pöh. Meriittien puolesta Turusen olisi pitänyt olla ehdottomasti kauden valmentaja joko tällä tai edellisellä kaudella. Lappeenrannan jurottaja, vaan ei ole tarpeeksi polvillaan Helsingin päättäjien suuntaan. Toissa vuonnahan tuo Turusen valitsematta jättäminen kierrettiin antamalla joku ympäripyöreä seurajohtajatunnustus.[/quote]
Käsittääkseni valinnan suorittavat äänestämällä korisliigajoukkueiden valmentajat ja kapteenit. Aika hupaisia nämä Turus-episodit ovat ihan ilman ilkeilyäkin. Eräs Tallinnan/Ibizan matka esimerkiksi tulee mieleen, josta voisi hätäisesti tehdä johtopäätelmiä ettei Turunen ehkä ihan kaikkein arvostetuin valmentaja ole pelaajiensa keskuudessa.

Sinänsä hyvä, että Turunen jatkaa, lappeenrantalaisen koriksen takuumies. Varmasti on Namikalla hyvä jengi ensi kaudellakin mielenkiinnolla odotan nimiä rosteriin. Hyviä joukkueita ei korisliigassa ole ensi kaudellakaan liikaa.
 
Viestejä
1 258
"Ensimmäisten joukossa on tarkoitus tehdä sopimus kotimaisen jo hieman kokeneemman pelaajan kanssa. Hänet koulutetaan Namikassa kaksivuotisella räätälöidyllä ohjelmalla seuraan tulevaksi johtajaksi, vähän niin kuin Lassi tulevaksi valmentajaksi."

Ja ketähän tällä hieman kokeneemmalla pelaajalla nyt tarkoitetaan? Sähköasentaja Riihelä vai? Muutenkin ajatus oppisopimusjohtajasta ja -valmentajasta on melko vallankumouksellinen. LrNMKY tässä asiassa selvästi aikaansa edellä. Ja seuran tukijat nyökyttelevät tyytyväisenä päätään. Olet Turusen Mika aika velho! Pakko kunnioittaa miestä, joka hallitsee paikallista mediaa Berlusconimaisella otteella (vai onko Etelä-Saimaassa ikinä kyseenalaistettu miehen toimia ja sanomisia) ja joka on ties kuinka monta kertaa "palannut" pelastamaan Lappeenrannan koripallon, vaikkei tosiasiassa ole ikinä mihinkään edes poistunut.
 
Viestejä
19 541
Täällä on jotkut kirjoitelleet pelkotiloista, joita mm. allekirjoittaneella nykyisin on. Mutta todellinen pelkohan on siinä, että Turusella on sopimuksessaan ulkomaavalmennuspykälä 16.6 saakka. Lappeenrannassa eletään siihen asti kauhun hetkiä, sillä kaikkihan tiedämme, että Turuselle on tullut lukuisia yhteenottoja Euroopan huippuseuroista. Kaikki haluavat Mikan riveihinsä. Mika vaan odottelee vielä parempia tarjouksia, koska tietää, että sama vedätteleminen onnistuu Euroopassa kuin Lappeenrannassakin.

16.6 Mika kääntää sitten sen viimeisen kortin pöydälle ja katsoo, mitä siellä näkyy. Tosin Mika on sen verran Velho, että sen korttipakassa on kaikki kortit Namikan. Ellei sitten Dripli ole sujauttanut viimeiseksi pimeäksi kortiksi Timbuktun Torpedon korttia? Tosin ei Mika ota kuitenkaan vastaan Torpedon tarjousta, vaikka se hyvä onkin, koska " Mihinkäs sitä kotoaan lähtisi "

Katkera-JOE
 

kela

Hook on näköjään ottanut v-kanavakseen hehkilökohtaiset viestit. Ao on jo toinen kannustava viesti:
-------
Ei niin mutta MESTARUUDET LÄMMITTÄÄ! ;D ;D ;D. Hyvä että Mika"katajan tappaja" Turunen jatkaa. Usko niin menestys on taattu. ;D ;D. Saadaan sinunkaltaisesi leuanloksuttaja taas hiljaiseksi. Miksi et muuten onnitellut Namikaa Toisesta peräkkäisestä mestaruudesta katsos kun se on aika harvinaista herkkua koko valtakunnassa. Eiköhän Namika taas tule dominoimaan ensikaudella Liigaa niinkuin on tehnyt jo parikautta. :-* :-* :-* ;D ;D
-----

turhahan sinulle on selittää, että Turunen ei ole todellinen valmentaja.
Edelliseen piruiluusi viittaisin ja kysyisin - ja onko yleisö täällä samaa mieltä - että annoit ymmärtää, että mestaruudet (hinnalla millä hyvänsä?) olivat hyvä juttu. Olihan ne kai, mutta jos tulevaisuus uhrataan velkaantumalla ja kela-korteilla ne hankitaan, niin onko se hyvä juttu.

No etköhän syksyllä, Hookiseni, viimeistään taas katoa täältä, kun Namikassa ongelmaa alkaa pukata ja mestaruus ei näytäkään varmalta ;D
 
Viestejä
4 017
A Kela sanoi:
No etköhän syksyllä, Hookiseni, viimeistään taas katoa täältä, kun Namikassa ongelmaa alkaa pukata ja mestaruus ei näytäkään varmalta ;D

Niin ja te loput, kun se taas alkaa näyttää varmalta. Loppujen lopuksi täällä juttelee Namikan ja Katajan fanit. Näin se menee.
 

hook

A Kela sanoi:
Hook on näköjään ottanut v-kanavakseen hehkilökohtaiset viestit. Ao on jo toinen kannustava viesti:
-------
Ei niin mutta MESTARUUDET LÄMMITTÄÄ! ;D ;D ;D. Hyvä että Mika"katajan tappaja" Turunen jatkaa. Usko niin menestys on taattu.  ;D ;D. Saadaan sinunkaltaisesi leuanloksuttaja taas hiljaiseksi. Miksi et muuten onnitellut Namikaa Toisesta peräkkäisestä mestaruudesta katsos kun se on aika harvinaista herkkua koko valtakunnassa. Eiköhän Namika taas tule dominoimaan ensikaudella Liigaa niinkuin on tehnyt jo parikautta.  :-* :-* :-*  ;D ;D
-----

turhahan sinulle on selittää, että Turunen ei ole todellinen valmentaja.
Edelliseen piruiluusi viittaisin ja kysyisin - ja onko yleisö täällä samaa mieltä - että annoit ymmärtää, että mestaruudet (hinnalla millä hyvänsä?) olivat hyvä juttu. Olihan ne kai, mutta jos tulevaisuus uhrataan velkaantumalla ja kela-korteilla ne hankitaan, niin onko se hyvä juttu.

No etköhän syksyllä, Hookiseni, viimeistään taas katoa täältä, kun Namikassa ongelmaa alkaa pukata ja mestaruus ei näytäkään varmalta  ;D
Kyllä kyllä! Luulisi henkilökohtaisen palautteen olevan parempi kuin täällä kaikkien luettavissa olevan. Muttei niin näköjään ole! :eek: Mitä piruiluun tulee niin itsehän olet täällä jatkuvasti päätäsi aukomassa. Esittäppäs faktat namikan ylivelkaantumisesta niin lupaan olla kirjoittamatta tänne enää riviäkään. Epäilempä hyvin vahvasti ettei sinulla niitä ole! :-*.Kunhan aikasi kuluksi täällä päätäsi auot. Meneppäs nyt leikkimään kavereittesi kanssa. ;D
 
Viestejä
16 284
Alat vähitellen mennä liian pitkälle. Et keskity tällä hetkellä muuhun kuin toisille v*ttuiluun ja toisten haukkumiseen. Annat huonon leiman Namika-faneille. Olisi hienoa, jos joskus pystyisin keskustelemaan koriksessa sivistyneesti. Taitaa olla turha toivo vai onko?

Tämä foorumi tarvitsee erilaisia persoonia, mutta rajansa on kaikella.
 
Viestejä
1 555
eipä tartte tulla kattoon ensimmäistäkään peliä ens vuonna. hyvä torpeedot!
 
Viestejä
16 284
Noi Iversonin ja Villen viestit kyllä kielivät jostakin, elleivät pojat meikäläisiä höynäyttämässä ole. Haluasin revanssin ensi keväänä...
 
Viestejä
994
JoKaFan sanoi:
Noi Iversonin ja Villen viestit kyllä kielivät jostakin, elleivät pojat meikäläisiä höynäyttämässä ole. Haluasin revanssin ensi keväänä...

Eikös se Ville jotain sellasta uhkaillu, et ei tuu ens kauden peleihin kannustamaan jos Mika jatkaa?
 
Viestejä
4 017
Ville, älä tee tästä isoa juttua ;) analysoidaan tilanne huomenna illalla jossai mukavassa paikassa. ;)
 
Viestejä
3
Kaipa syy kaikkiin agressioihin löytyy tämän E-S:n jutun kuvasta, http://www.esaimaa.fi/arkisto/vanhat/2006/06/01/urheilu/juttu1/sivu.html
Mikäs se siinä pöydällä nököttää? Kas, sehän on Pantteri.

Iloisia ylioppilasjuhlia Pantterille siellä Lassin kotona ;D ;D ;D ;D
ja onneksi olkoon Lassi!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös