Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa

Monzi

Vs: eteläinen III divari

No Call sanoi:
Malibu voitti Petäjän! joku alle kymmene...
MALIBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

spectator3

Vs: eteläinen III divari

Monzi sanoi:
MALIBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rukkanen voitti Malibun yhdellä...
RUKKANENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Sl-n

Vs: eteläinen III divari

Jamin nami sanoi:
Pantterit tuo entisaikojen suurmahti on kyllä vajoomassa todella alas....

Supereissa on vielä sitä mahtia paljon jäljellä. Kerava kaatui kotiluolassa 7 pistettä.
 
Viestejä
94
Vs: eteläinen III divari

F.U.T. - HYPO 46-72 (28-37)

Huhupuheiden mukaan kotijoukkue oli ihan harjoitellutkin kesällä, mutta valitettavasti se ei vielä tässä ottelussa näkynyt, sillä kotijoukkue oli ensimmäistä neljännestä lukuunottamatta täysi vastaantulija. HyPon hieman nuorekkaampi pelaajakaarti vei F.U.T.:ia kuin litran mittaa, vaikka ajoittaisia valonpilkahduksiakin nähtiin.

Ensimmäinen neljännes pelattiin tiukalla sykkeellä ja hyvällä sportsmanshipillä. Kotijoukkueen heittopeli toimi, jopa niistä ahtaista heittopaikoista joita vierailijat jättivät. Oli kotijoukkue muutaman pisteen johdossakin. Erän lopussa vierailijat tiivistivät puolustustaan ja näyttivät hyökkäyspäässä kyntensä. Erä vierailijoille 14-19.

Toiseen neljänneksen ensimmäiset kuusi minuuttia mentiin vahvasti HyPon komennossa, tarkkaa kirjaa en lehtereillä pitänyt mutta alku taidettiin mennä 5-14 runilla. Erän loppuun sai kotijoukkue hieman virtaa kintaisiin ja nousi vielä jollain asteella järkevään puoliaikatulokseen. Erä vierailijoille 14-18 ja puoliajalle siis tilanteessa 28-37.

Puoliajan piste-eroa (9pts) lähemmäksi ei kotijoukkue hyvästä yrityksestä huolimatta enää yltänyt. Kotijoukkueen puolustus vuoti ja hyökkäyspäässä HyPo osasi ottaa heittäjät tiukkaan vartiointiin, jolloin korinteko oli enemmän kuin haastavaa ja välillä pallo menikin korisukan läpi ihan tuurilla. Erä vierailijoille 6-14.

Viimeinen erä olikin jo sitten pelailua. Välillä mentiin vauhdikkasti päästä toiseen ja ajoittain jopa vaikutti, että kotijoukkueen paikkapuolustuksessa olisi jotain järkeä. Tosin huomionarvoista on, että HyPon kaverit eivät juosseet enää kovin aktiivisesti hyökkäyslevypallojen perässä, joka varmasti osaltaan selittää asiaa. Erä vierailijoille 12-21 ja koko ottelu siis 46-72.

Harmaapaidat vihelsivät mitä vihelsivät, katsomosta katsottuna kohtalaisen tasapuolisesti.
 
Viestejä
534
Vs: eteläinen III divari

Keravan Kollit voittivat Wartin jengin n. 6 pinnaa tiukan väännön jälkeen. Ekan jakson jälkeen kolleille +10, mutta toisella WB heräsi ja vei jakson jopa 22-6 kollien hyökkäyksen ollessa täysin jumissa.

Parin minuutin puoliajan jälkeen peli taas tasaantui ja Kerava kuroi kuuden pisteen puoliaikaeron nopeasti kiinni. Peli heittelehti edestakaisin kunnes Kerava sai Samu Kosken ja Kartsa Piipposen johdattelemana pelistä hienon hienon otteen joka kesti loppuun asti. Koski piti hyvin aisoissa WB:n tarkkakätisen Hännisen joka rakensi näppärästi peliä ja johti loppuhetkien takaa-ajoa kolmosillaan.

Tänään Kerava vei kokemuksella mutta WB:llä kasassa todella tulivoimainen jengi. Kookkaita jengiä vastaan voi tulla pieniä pulmia mutta nopeutta piisaa!

rokrok
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskollit - Wartin Iloiset Siat 84 - 78

Näin alkuun pakko todeta, ettei Wartti Basketin kakkosjoukkueen sika-nimike johdu pelityylistä, vaan kautta historian tyylikkäimmästä seuralogosta.

Sioilla oli suuri haaste edessään, sillä edellinen kotitappio Kakkoskolleille on tullut 8.10.2009, eli lähes kaksi vuotta sitten. Syytä tähän edes näin Keravalaissilmin on vaikea selittää. Luolahan on komea, lattia täydellinen (väriltään se paras, vihreä) ja korit ihan ookoo. Sikayleisöä ei ole, vaikkakin tällä kertaa lehtereille oli saapunut seuraamaan kuumaa kamppailua lähes kymmenen ihmistä + lauma teinityttöjä (Hans faneja?). Voittoputkea on siis vaikea selittää, mutta kenties Kakkoskori on vaan yksinkertaisesti todella hyvä joukkue ??

Scouttaukseen saatiin apua naapurikylän pojilta, ja kyseessähän piti olla aiemmilta kausilta tuttu warttilainen junnulauma, joka on taas kasvanut korkoa yhden vuoden. Hämmästys oli suuri, kun kentällä näkyi heti alkuunsa M1D-suuruus HÄNNINEN ! Lisäksi kentällä näkyi tuttu Risto-Matti, sukunimeltään Rousku. Hieman eri porukka siis verrattuna joukkueeseen, jota vastaan Järvenpään Jamppalaiset olivat aiemmin pelanneet.

Alkutahdit löi Kerava, ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla. Sikajunnut arkailivat ja jakoivat palloa mielellään Wartin omalle Kobe Bryantille, Janne Hänniselle. Kolmosta lähti ilmaan isolla kädellä ja tulosta rupesi tulemaan. Noin puolet warttilaisten heitoista lähti Hännisen kädestä, muut jaettiin puolittain Rousku/loput. Puoliajan jälkeen kotijoukkueen peli jäätyi täysin eikä kolmannella neljänneksellä saatu mitään toimimaan. Loppuaika taisteltiin tasaisissa merkeissä, mieleenpainuvimmat asiat kenties Sikojen huono vapariprosentti, sekä iki-nuorekkaan kolmostykki Piipposen kovat ratkaisut. Loppu olisi voinut mennä suuntaan tai toiseen, mutta pari tyhmää virhettä ja yksi todella puhdas layupin missaaminen ratkaisivat pelin Keravalle.

MVP-palkinto menee luonnollisesti Samu Koskelle, joka on tälle tasolle yksinkertaisesti LIIAN HYVÄ. Warttilaisten paras pelaaja oli luonnollisesti Hänninen, vaikkakin jaksoi lässyttää tuomareille läpi ottelun. Erittäin kovia vetoja, jotka menivät ihan ok prosentilla sisäänkin. Erityismaininnan ja tsempparipalkinnon voisi jakaa koko Kollijoukkueelle, sen verran hyvä tsemppi ja asenne oli päällä kaikilla kokoajan.

Jatkossa suurin kysymysmerkki lienee Wartin joukkueen vahvuus: ketä pelaa ja missä joukkueessa? Pantteripossujen eteneminen kakkosdivarissa vaikuttaa aika huonolta, jos ekaan peliin saadaan juuri ja juuri viisi pelaajaa... Voisi laskea yks yhteen ja kuvitella, että pari pelaajaa tästä joukkueesta siirtyisi sinne? Pelkkää spekulaatiota. Kenties taas kerran vieraspeliin mentäessä kentälle astelee jälleen eräs James Dockery ja iso kasa junnuja, kuten viime vuonna. On myös mahdollista, että Dockeryn donkkipohkeet ovat jo pienentyneet alle ranteen paksuisiksi ja pelikengät on ripustettu naulaan. Aika näyttää !

NIIN ja onnea Warttilaisille 50-vuotis juhlan kunniaksi!

Pisteet:

Kakkoskori - Koski 24, Piipponen 21, Haapasalo 12, Keskinen 9, Ylipekka 9, Narinen 5, Kauppi 2, Riistama 2

Wartti - Hänninen 30, Rousku 17, Torro 12, Syväpuro 6, loput junnut 13

ps. F.U.T:n sivuilla aika magee M3D Power Ranking. Ainakin allekirjoittaneelle uusi juttu. Odotamme jatkoa! Tsek it aut: http://koti.welho.com/eairola/fut/uutiset.htm#15082011
 

Jormas

Vs: eteläinen III divari

F.U.T: "Joukkue on kuitenkin hyvin motivoitunut ja ennen kaikkea kehittynyt palaamaan 2 vuoden tauon jälkeen takaisin kolmoseen."

Kyllä, varsinkin joukkueen pointeista Salin vaikuttaa todella löytäneen motivaatiota kesäherjoitteluun. Tulokset puhuvat puolestaan.
 

Jartsa

Vs: eteläinen III divari

Seniors voitti Malibun kakkakolossa jotain kakskyt tai kolkyt.
 

Oho!

Vs: eteläinen III divari

Kakkoskori ei ennakkotietojen mukaan pysäyttänyt F.U.T.:ia! Onko näin?
 
Viestejä
94
Vs: eteläinen III divari

MYRKSYVAROITUS LEPPÄVAARASTA

F.U.T. – KAKKOSKORI 73-60 (35-35)


F.U.T.:n paluu eteläisen alueen M3D:hen on sujunut menneiltä vuosilta tuttuja askelmerkkejä seuraten, kaksi ottelua ja kaksi tappiota. Iltapäivän koripallo-ottelun vastustajaksi oli saapunut Kakkoskori Keravalta, joka on puolestaan aloittanut kauden vahvasti recordilla 2-1. Kotijoukkue oli siis selkeästi haastajan asemassa. Pelipaikalle, Leppävaaran liikuntahallin uusitulle parketille, oli löytänyt tiensä yksitoista keravalaista ja kotijoukkueelta palloa heitteli rautoihin yhdeksän pelipaitoihin sonnustautunutta urheilijalupausta.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, pelissä oli tempoa, koreja tehtiin molemmissa kenttäpäädyissä ja tuomarin pillit soivat kun aihetta ilmeni. Kotijoukkueella oli jo muutaman pisteen kaula, mutta erän lopussa vierailijat pistivät palloa pussiin ja neljännes heille luvuin 19-20.

Ensimmäisen neljänneksen jälkeen, ilmeisesti F.U.T.:n sijaisvalmentajana toimineen #15, ääni kuului pitkälle katsomon puolelle. Iänikuiset ohjeet: ”rakennetaan meidän peli puolustuksen kautta”, ”syötetään omille” ja ”mennään levyihin”, aiheuttivat niin tämän tekstin kirjoittajalle, kuin myös muille kanssakatsojille ajoittaisia naurunhörähdyksiä. Tämä toimi sopivana viihdykkeenä, sillä buffaakaan ei ollut.

Toisella neljänneksellä "prinsiipit" olivat ehkä vielä hiukan hukassa ja peli jatkui pitkälti ensimmäisen neljänneksen nuottien mukaan. Ajoittain toinen joukkueista oli niskan päällä, mutta lopulta erä pisteellä kotijoukkueelle (16-15) ja puoliajalle mentiin tasalukemissa 35-35.

Asiansaosaavat pöytäkirjanpitäjät saivat puoliajalla kytkettyä pois häiritsevän ja käyttämättömänä olevan 24-sekunnin laitteen, joka ensimmäisellä puoliajalla pirisi ja pärisi lähes kokoajan. Jopa eräs nuoremman polven koripallofani taisi päästää muutaman kyyneleen tämän jatkuvan ja korvia vihlovan metelin seurauksena.

Kolmannen neljänneksen ensi minuutit mentiin ensimmäisen puoliajan tapaan erittäin tasaisissa merkeissä, tosin korinteko oli molemmille joukkueille erityisen vaikeaa. F.U.T. sai muutaman pisteen kaulan ja aikalisän jälkeen rupesi eroa syntymään. Joko valmentajan iskostamat (lue: huutamat) prinsiipit toimivat tai sitten keravalaisten jaloista loppui potku, sillä neljänneksen viimeiset minuutit mentiin vahvasti kotijoukkueen komennossa. Erä kotijoukkueelle 20-8.

Viimeisessä erässä vierailijat saivat ajoittain hienoista hurmosta ja pääsivätkin aina yhdeksän pisteen päähän, mutta kotijoukkueen alakerta oli kohtalaisen tiivis eikä vierailijoilla tuntunut olevan tarvittavaa tarmoa levypallotaisteluissa. Erä lopulta tasaisissa merkeissä kotijoukkueelle 18-17 ja koko ottelu 73-60.


F.U.T.:n otteluita jo muutaman vuoden seuranneena oli hienoa huomata, että joukkue pystyy myös voittamaan ns. tiukkoja pelejä. Tänään joukkueelta löytyi siihen tarvittava peli-ilo. Sain poikkeuksellisesti tutkia hetken ottelun pöytäkirjaa ja se on todettava, että katsojia ei ollut kymmentä katsojaa enempää vaikka pöytäkirja toista väittääkin. Taisi suurin osa porukasta kadota Kelohonka-PUS –ottelun jälkimainingeissa. Ohessa vielä joukkueiden pistemiehet:


F.U.T.
#5 14 , #6 3, #10 4, #11 26, #13 7, #14 8, #15 9, #22 2

Kakkoskori
#5 7, #6 4, #7 12, #8 6, #12 7, #14 3, #21 9, #24 5, #25 7


Seuraavaksi Kakkoskori kohtaa F.U.T.:lle turpasaunan antaneen HyPon ja F.U.T. puolestaan Kisiksen, jonka joukkue on onnistunut kerran jopa voittamaan*.


* kiitokset F.U.T.:n kotisivujen tilastoarkiston.
 

Dimka

Vs: eteläinen III divari

Silminnäkijä sanoi:
MYRKSYVAROITUS LEPPÄVAARASTA

F.U.T. – KAKKOSKORI 73-60 (35-35)


F.U.T.:n paluu eteläisen alueen M3D:hen on sujunut menneiltä vuosilta tuttuja askelmerkkejä seuraten, kaksi ottelua ja kaksi tappiota. Iltapäivän koripallo-ottelun vastustajaksi oli saapunut Kakkoskori Keravalta, joka on puolestaan aloittanut kauden vahvasti recordilla 2-1. Kotijoukkue oli siis selkeästi haastajan asemassa. Pelipaikalle, Leppävaaran liikuntahallin uusitulle parketille, oli löytänyt tiensä yksitoista keravalaista ja kotijoukkueelta palloa heitteli rautoihin yhdeksän pelipaitoihin sonnustautunutta urheilijalupausta.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä, pelissä oli tempoa, koreja tehtiin molemmissa kenttäpäädyissä ja tuomarin pillit soivat kun aihetta ilmeni. Kotijoukkueella oli jo muutaman pisteen kaula, mutta erän lopussa vierailijat pistivät palloa pussiin ja neljännes heille luvuin 19-20.

Ensimmäisen neljänneksen jälkeen, ilmeisesti F.U.T.:n sijaisvalmentajana toimineen #15, ääni kuului pitkälle katsomon puolelle. Iänikuiset ohjeet: ”rakennetaan meidän peli puolustuksen kautta”, ”syötetään omille” ja ”mennään levyihin”, aiheuttivat niin tämän tekstin kirjoittajalle, kuin myös muille kanssakatsojille ajoittaisia naurunhörähdyksiä. Tämä toimi sopivana viihdykkeenä, sillä buffaakaan ei ollut.

Toisella neljänneksellä "prinsiipit" olivat ehkä vielä hiukan hukassa ja peli jatkui pitkälti ensimmäisen neljänneksen nuottien mukaan. Ajoittain toinen joukkueista oli niskan päällä, mutta lopulta erä pisteellä kotijoukkueelle (16-15) ja puoliajalle mentiin tasalukemissa 35-35.

Asiansaosaavat pöytäkirjanpitäjät saivat puoliajalla kytkettyä pois häiritsevän ja käyttämättömänä olevan 24-sekunnin laitteen, joka ensimmäisellä puoliajalla pirisi ja pärisi lähes kokoajan. Jopa eräs nuoremman polven koripallofani taisi päästää muutaman kyyneleen tämän jatkuvan ja korvia vihlovan metelin seurauksena.

Kolmannen neljänneksen ensi minuutit mentiin ensimmäisen puoliajan tapaan erittäin tasaisissa merkeissä, tosin korinteko oli molemmille joukkueille erityisen vaikeaa. F.U.T. sai muutaman pisteen kaulan ja aikalisän jälkeen rupesi eroa syntymään. Joko valmentajan iskostamat (lue: huutamat) prinsiipit toimivat tai sitten keravalaisten jaloista loppui potku, sillä neljänneksen viimeiset minuutit mentiin vahvasti kotijoukkueen komennossa. Erä kotijoukkueelle 20-8.

Viimeisessä erässä vierailijat saivat ajoittain hienoista hurmosta ja pääsivätkin aina yhdeksän pisteen päähän, mutta kotijoukkueen alakerta oli kohtalaisen tiivis eikä vierailijoilla tuntunut olevan tarvittavaa tarmoa levypallotaisteluissa. Erä lopulta tasaisissa merkeissä kotijoukkueelle 18-17 ja koko ottelu 73-60.


F.U.T.:n otteluita jo muutaman vuoden seuranneena oli hienoa huomata, että joukkue pystyy myös voittamaan ns. tiukkoja pelejä. Tänään joukkueelta löytyi siihen tarvittava peli-ilo. Sain poikkeuksellisesti tutkia hetken ottelun pöytäkirjaa ja se on todettava, että katsojia ei ollut kymmentä katsojaa enempää vaikka pöytäkirja toista väittääkin. Taisi suurin osa porukasta kadota Kelohonka-PUS –ottelun jälkimainingeissa. Ohessa vielä joukkueiden pistemiehet:


F.U.T.
#5 14 , #6 3, #10 4, #11 26, #13 7, #14 8, #15 9, #22 2

Kakkoskori
#5 7, #6 4, #7 12, #8 6, #12 7, #14 3, #21 9, #24 5, #25 7


Seuraavaksi Kakkoskori kohtaa F.U.T.:lle turpasaunan antaneen HyPon ja F.U.T. puolestaan Kisiksen, jonka joukkue on onnistunut kerran jopa voittamaan*.


* kiitokset F.U.T.:n kotisivujen tilastoarkiston.
Paistaa se päivä risukaasaankin!
 
Viestejä
8
Vs: eteläinen III divari

Malibu kävi Lauttasaaressa hoitamassa pisteet kotiin. Ekat neljä minuuttia menivät Malibulle 16-0 ja loppupeli olikin loppuvihellyksen odottelua.
managerikin oli paikanpäällä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös