Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Rosteri

Vs: Eteläinen II-divari

??? ketäs siellä liigaparketilla oli, joiden normaalisti ois pitäny pitää Keloa pystyssä ? Ja toisaalta niillä mennään, ketkä pöytäkirjaan on merkitty ;)
 

Kelohomppeli

Vs: Eteläinen II-divari

Rosteri sanoi:
??? ketäs siellä liigaparketilla oli, joiden normaalisti ois pitäny pitää Keloa pystyssä ? Ja toisaalta niillä mennään, ketkä pöytäkirjaan on merkitty ;)
Kaikki parhaat...
 

dghjdfghf

Vs: Eteläinen II-divari

Vanjoki ja Kulha eivät pahemmin ole liigaparketeilla pyörineet tällä kaudella
 

Kuvia

Vs: Eteläinen II-divari

Kuvia PUS-Basket - U23 (69-94) pelistä - basketball.kuvat.fi -sivuilla
 
Viestejä
7 419
Vs: Eteläinen II-divari

M2D:ssä näiden heppujen on annettu vislata ainakin kaikissa KaHen matseissa.

valetuomari.jpg




edit. Vitsit vitseinä, mutta onhan tämä taas aivan hinnaton episodi.

https://twitter.com/KanervaJP/status/566681461471051777
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit – WB 122-57(54-36

Lähtöaskeleet: Wartti on hävinnyt kaikki ottelunsa keskimäärin lukemin 56-103, joten kyseessä oli lähinnä pakkopullahöntsä ja sinänsä tärkeiden sarjapisteiden ottaminen. Wartti sai jalkeille 6 ukkoa ja koska näin opllen minuutteja olisi kaikille luvassa riittävästi, oli lämmittelykin sen näköistä, eli vetelää.

Hukilla oli 10 tervettä ukkoa, joten suurin ongelma tulisi olemaan asenne ja riittävien minuuttien tarjoaminen jokaiselle pelaajalle.

Matsi:lähti käyntiin odotetusti Hukkien hallinnalla. Riihimäki ja Surov nostelivat reiluun viiteen minuuttiin 15 pinnaa korin alta ja toisessa päässä Wartti oli pakotettu hätäiseen roiskintaan kaukaa. Hukkien vaihtoruletin käynnistyessä Wartin Paimatas (tai jotain sinne päin) ja Straih (tai jotain sinne päin) saivat hyvän heittopössiksen päälle tehden kahteen pekkaan 15 pinnaa. 23-17.

Toisella kympilla Hukat teki korin lähes joka hyökkäyksessä viimeistään kakkospallosta. Wartti roikkui em. kaksikon hyvällä heittopelillä mukana, mutta vailla mahdollisuuksia kiinniottoon. 31-19.

Ison tauon jälkeen melko kova vauhti ja Hukkien vaihtorumba väsyttivät Warttia entisestään. Seurauksena muutama maukas koriin johtanut syöttöpeli. 28-17.

Viimeisellä jaksolla Wartin eväät oli täysin syöty eikä se saanut seitsemään minuuttiin yhtään pistettä aikaiseksi. Jakson ainoan pelitilanne korin teki lopulta T. Lylynen kaaren takaa. Hukat sen sijaan rallattelivat komeat 40 pinnaa.

Wartin paikalle saapuneille pelaajille pitää nosta hattua yrittämisestä. Joukkue tsemppasi ja haastoi niin kauan kuin bensaa riitti, eikä sortunut tämänkään jälkeen koiramaisuuksiin (ei edes Finell!!). Materiaali vain ei riitä tähän sarjaan.

Hukat aloitti terävästi mutta puristus loppui aika nopeasti. Lopussa sentään teurastus maistui kaikille ja koriero pääsi kasvamaan aika rapsakaksi. Surov oli ensimmäiset 20 minuuttia täysin pitelemätön ja istui käytännössä toisen puolikkaan penkillä. Riihimäki kiitti viisikkopaikastaan ja tsemppasi tuplatuplan ja luultavasti M2D-uransa piste-ennätyksen. Muilla oli normipäivä. Kaikki pääsivät pisteille ja herkistelemään kroppaansa tulevan tiistain HNMKY-matsiin. Eriikoisuutena mainittakoot, että Kaspalakit eivät pelanneet koko ottelun aikana yhtään settipeliä.

Kaspalakit: Nanski 8, Kervinen 13, Kirjavainen 10, Sell 7, Ansas 6, Jarkko Aho 14, Wessman 9, Riihimäki (Estrella-pelaaja)24, Laatikainen 10, Surov 19.

Wartti: J. Lylynen -, Straih 24, T. Lylynen 5, Finell 5, Paimatas (tai jotain sinne päin 17 (Housetek-pelaaja), Metsi 3.

Entä sitten?Kaspalakkien tilanne sarjapaikan suhteen alkaa olla melko mukava, mutta henkseleitä ei vielä voi alkaa paukuttelemaan. Joukkueen tavoitteena on ottaa yksi päänahka kärkinelikolta ja seuraava mahdollisuus onkin jo ensi tiistaina HNMKY:ta vastaan, joka taistelee tosissaan nousukarsintapaikasta. Olisipa se mukavaa vähän hämmentää kärkipään sijoituksia.
 

Hämmästynyt

Vs: Eteläinen II-divari

En olisi ikinä uskonut että Päijät-Hämeen "mustaori" pelaisi Eteläisessä 2-divarissa ja tuollaisilla näytöillä kun miettii kuinka paljon tämä kaveri sai peliaikaa junnu aikoina? :eek: :eek:
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

HNMKY-Kaspalakit 83-72 (47-33)

Lähtöaskeleet: Namikalle kaikki runkosarjan ottelut ovat tärkeitä, sillä kisa toisesta karsintapaikasta käy kuumana kolmen joukkueen kesken (Honka on jo saletissa jatkossa). Hukilla ei suuria paineita ole, mutta voitto tekisi gutaa itsetunnolle ja käytännössä varmistaisi paikan M2D-auringossa seuraavalle kaudelle. Kummallakin oli riittävä määrä avainpelaajia paikalla ja kotijoukkueen isit ja äidit olivat paikalla myös.

Matsi: Verraten lyhyt lämmittely ei veteraanipitoista vierasta paljoa auttanut, joten joukkue näytti lähinnä sähläävältä juniorilaumalta aggressiivisen kotijoukkueen puolustaessa iholta alusta alkaen. Ristan ja Takalan koreilla Namika punnersi nopeasti karkuun. Kaspalakit sössivät toistuvasti ohi niin ajot, heitot kuin vaparitkin. Bonuksena vielä muutama seinälle syöttö. Jakson lopulla Kirjan´vaine teki sentään muutaman paitsiokorin. 24-12.

Pikkutauon jälkeen Surov ja Ansas saivat viimein paikkansa lämpimäksi ja rytinä oli molemminpuolista. Coach Virtanen määräsi pelaajat paikkapuolustukseen, joka alkoi toimia välittömästi. 23-21.

Iso tauko oli ennätyslyhyt, kun molemmat joukkueet olivat valmiita jatkamaan saman tien. Kun erinomaisesti koko ottelun puhaltanut tuomaripari Juntunen-Heinonen sai vedettyä kaksi minuuttia happea, mentiin taas vauhdilla päästä päähän. Hukilla mestarina toimi alun yössä ollut Jukka Aho 7 pisteellään ja Hukat kirivät jo alle 10 pisteen. Toisessa päässä Takala naulasi kaksi isoa juuri kun Hukat oli pääsemässä iskuetäisyydelle. 16-17.

Hukkien paikkapuolustus säästi sen verran voimia, että joukkue pystyi pelaamaan varsin kapeallla ja toimivalla rosterilla. Ero kutistui muutamaan otteeseen viiteen pisteeseen, mutta joka kerta Laakkonen ja Takala onnistuivat kasvattamaan eron takaisin. Mitään suurta episodia ei lopulta saatu aikaiseksi ja Namika hoiteli pinnat ansaitusti.
Namikalla on takamiespainotteinen rosteri ja coach Koskisen pelikirjassa korinaluspelaamiseen ei ole paljoa panostettu, vaikka joukkuueella on käytössä liikkuva multitalentti Laakkonen. Laakkoselle ei palloa juuri pelattu, joten heitot lähtivät käytännössä pakotettuna ja haastettuna –niinpä 15 pinnaa paikkaa vastaan oli oikein kelpo suoritus. Takalan kolmoset pitivät Namikan johdossa, kun muulla joukkueella teki tuskaa edes heittopaikan saaminen. Kaiken kaikkiaan joukkueen puolustus oli esimerkillistä.

Hukkien tasonnosto ensimmäisen kympin jälkeen oli hämmästyttävä. Tarjolla olisi ollut 40 pinnan löylytys, mutta viimeinen 30 minuuttia oli kauden parasta. Ei vaan tällä kertaa riittänyt. Aho oli yössä alussa, mutta teki lopulta mukavasti pinnoja ja syötti muutaman namupassin. Ansaksen Berliinin muurin kokoiset screenit loivat useamman hyvän korintekopaikan. Surov innostui myös ottelun vanhetessa suorastaan ketteriin mooveihin. MVP-pystin pokkaa kuitenkin Kirjavainen, joka haisteli useamman paitsiokorin ja puhkoi toistuvasti ajoillaan Namikapuolustusta.

Namika: Ilvesniemi 5, Kiiski -, Laakkonen 15, Vallila 9, Rista 9, Kupiainen 2, Clement 8, Koskinen 6, Takala 21 (Estrella-pelaaja), Kallela 2.
Hukat: Nanski 4, Kirjavainen (Housetek-pelaaja) 18, Sell 2, Jukka Aho 12, Ansas 9, Surov 18, Wessman 4, Vuorinen 5, Riihimäki -.

Entä sitten? Namikan puolustus on kelvollista valtakunnallista tasoa. Sisäpeliuhan puute voi koitua jatkossa ongelmaksi, jos veteraanipitoinen Kaspalakitkin sai heitot lopulta lähes kokonaan pois. Namikan kaltainen nuori ja hyvin ja hyvin harjoitteleva joukkue ei kyllä tähän sarjaan kuuluisi.

Kaspalakit sössivät voiton ekalla kympilla ja kun vapaaheitot menivät rautoihin läpi ottelun, ei voitosta tarvinnut tänään haaveilla. Illan otteilla on kuitenkin hyvä jatkaa ja jotenkin on sellainen kutina, että joku kärkiporukoista vielä kaatuu.
 

linkki

Vs: Eteläinen II-divari

Tyhmä juttu, mutta. Olisiko mahdollista laittaa suora linkki noihin kuviin, vai onko tarkoitus opettaa foorumin käyttäjiä "tiedonhaun- kurssin" muodossa tiedonhaun saloihin?
 

Ohje

Vs: Eteläinen II-divari

linkki sanoi:
Tyhmä juttu, mutta. Olisiko mahdollista laittaa suora linkki noihin kuviin, vai onko tarkoitus opettaa foorumin käyttäjiä "tiedonhaun- kurssin" muodossa tiedonhaun saloihin?
Kirjoitat mainitun osoitteen sinne, minne yleensäkin kirjoitat jonkun nettisivun osoitteen ja painat vaikka enter. Olet perillä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös